2777
2789

والا مشکل معده دارن چند وقتیه ازبس قرص معده خوردن دیگه داغون شده دکتر طب سنتی میگن باید تیکه معدش رد بشه ولی باید فردی رو پیدا کنیم من خودم بلدم رد کنم ولی کار بلدتر باشه بهتره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیم اصلا این کارو نکنید.اصلا نذارید کسی دست کاری کنه حتما پیش پزشک ببرید.پسر عموی شوهرم 12سالش بود بچه سرطان غده لنفاوی داشت توی مراحل اولیه نمیدونستن اطرافیان گفتن شاید چیزی توی گلشو گیر کرده بردن طرف دست کرد توی گلوش نمیدونم چیو در اورده بود میگفت استخون مرغه تمام کپک زده بود بعد چند وقت مریضیش اشکار شد دکتر گفت اشتباه کردید گلوی بچه رو دست کاری کردی.اخرم بچه دور از جون مرد.بیشترین علتشم همین دست کاری بود.

نه عزیم اصلا این کارو نکنید.اصلا نذارید کسی دست کاری کنه حتما پیش پزشک ببرید.پسر عموی شوهرم 12سالش ب ...

آخی عزیزم اره به اون کار میگن فوت کردن گلو  ممنون از راهنماییتون

من میتونم از مشاوره محصولات فوراور براتون بپرسم چندتا محصول معرفی کنم که اصلا شیمیایی نیست و پایه آلورا دارید ببینید محصولات رو توی نت سرچ کنید اگر خواستید در خدمت هستم.میخوای شماره مو بدم توی تل*گرام اگه خواستی پیام بده نخواستی همینجا بهت محصولات رو میگم.فقط مریضیشون میدونی چیه؟و چند سالشونه

اکتیو پروبیوتیک
میکروب ها میکرو ارگانیسم هایی هستند که در بدن ما زندگی می کنند وبه طور کلی در سلامتی و تندرستی ما نقش به سزایی دارند.

در حالیکه برخی از میکروب ها مضر هستند اما بیشتر آنها برای بدن ما مفید می باشند. با کتری های مفید پروبیوتیک نام دارند که در زبان یونانی به معنای (برای زندگی ) است. شرکت فوراور طی پژوهش های مختلف دریافته است که با کتری های مفید نقش مهمی در سلامتی انسان ایفا می کنند و برای عملکرد بهتر به پروبیوتیک ها نیازمند هستند. به منظور افزایش سطح سلامت دستگاه گوارش این محصول به صورت قرصی کوچک تهیه شده است که به راحتی قا بل هضم بوده و به التیام نا هما هنگی های بدن که از طریق انتخاب های ما در روش زندگی و مصرف غذا های مختلف ایجاد می شود کمک می کند. این محصول نیز حاوی سویا است و برای کمک به بهبود هلیکوباکتر بسیار پیشنهاد میشود

قیمت مصرف کننده : ۱۱۴.۹۸ درهم

ژل گیاه آلوئه ورا دارای خاصیت آداپتوژنیک استافراد مختلف برحسب نیاز خود به مواد مغذی از خواص آن بهره مند می شوند. مزایای مصرف این ژل،اغلب توسط مصرف کنندگان ذکر می شود و تأثیر مثبت آن بر ناراحتی های دستگاه گوارش مانند سندرم روده تحریک پذیر و دی ورتیکولیس (فتق) ملموس است و گزارشاتی نیز از بهبود ناراحتی های پوستی مانند پسوریازیس، اگزما،لک و… و بیماریهای آرتریت و آسم و… موجود است.
با وجود گزارشات مختلف از تأثیرات مثبت این گیاه عجیب نیست که نام گیاه معجزه گر را بر آلوئه ورا نهاده اند.حتی کسانی که در حال حاضر بیماری خاصی ندارند، با مصرف ژل آلوئه ورا زندگی آنها بهتر وسالم تر شده و احساس بهتری از زنده بودن دارند.
با مصرف دو گالن از این ژل یک لیتری در ۹ روز بدن خود را از تمامی سموم برهانید

قیمت مصرف کننده : ۹۹.۴۹ درهم