2777
2789
عنوان

بسته بندی ابی رنگ شیرخشک نان۱

1504 بازدید | 14 پست

کسی جدیدا شیرخشک نان با تاریخ تولید شهریور خریده؟؟ درش ابیه روش نوشته اپتی پرو

ایناهمون نان ساده در طلاییه قبلیه؟ 

پسرکم مرگ‌ رو انتخاب کرد تا فرصت زندگی رو به خواهر کوچولوش بده...😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم اینا جدیدن همون نان قبلیه من خودمم زنگ زدم از دوتا داروخونه سوال کردم که چیز دیگه نباشه نگ ...

منم زنگ زدم داروخونه گفت همونه ولی بازم ترسیدم باز کنم 

منم زنگ زدم داروخونه گفت همونه ولی بازم ترسیدم باز کنم 

نه نترس من زنگ زدم همون داروخونه گفتم شاید خواسته شیر خشک هاشو بفروشه اونجوری گفته چون من جعبه ای میگیرم بعد زنگ زدم جای دیگه گفتم از جای دیگه گرفتم گف همونه بسته بندیش عوض شده من ۳ تاشو دادم دخترم خورده مشکلی نیست😉

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد
نه نترس من زنگ زدم همون داروخونه گفتم شاید خواسته شیر خشک هاشو بفروشه اونجوری گفته چون من جعبه ای می ...

مرررسیی

این نان با نان قبلی فرق داره توش یه انزیمی اضافه شده که ترکیبش به شیر مادر نزدیکه و مزش فرق میکنه و به خوشمزگی قبل نیست من که نمیخوام بدم چون نود درصد با این شیر دچار مشکل شدن 

این نان با نان قبلی فرق داره توش یه انزیمی اضافه شده که ترکیبش به شیر مادر نزدیکه و مزش فرق می ...

دختر من باهاش اسهال میشد

دربه در داروخونه ها دنبال شیرخشک نان زرد بودیم