2777
2789
عنوان

خانمهای تازه زایمان کرده

181 بازدید | 12 پست

سلام دوستان...من ۱۹روزه زایمان کردم.شیرم خیلی خوب بود تا حدی ک وقتی پسرم خواب بود هم شیرم میومد(اصطلاحا دون میکرد)الان یکی دو روزه خیلی شیرم کم شده...اومدم خونه پدر همسرم روزی دو وعده شیرخشک میدن بهش...تو ۱۷روز قبلش چند بار اونم فقط ی وعده شیرخشک داده بودم به جوجه م...حالا کمک می‌خوام برا افزایش شیرم.اینکه بذارم شیرخشک بدن بهش یا نه؟!

قطره شیرافزا بخور.نه نزار بدن منم به بچم شیر خشک میدادم روزی ۱بار کلا دیگه شیرمو نخورد شیر خشکی شدم.چون شیر خشک میخوره کمتر مک میزنه بحاطر همون شیرت کم شده بچه هرچی مک بزنه شبر بیشتر میشه

خدابخشنده اس..........میبخشه......(خودت پارش کن.)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزمن چراالکی شیرخشک میدی بچه تادوماه هرچقد مک بزنه سیرنمیشه این عمل مکیدنشم باعث ازدیاد سیرت میشه نوزاد روزی سه اعده شیرخشک بخوره دیگه شیرمادر ک هیچ شیرخشکم نمیخوره چون سیر میشه شیرخسک سنگینه فوقش دیدی خیلی اذیت میشه اخرشب سی میل بده بخوابه وگرنه نیازی نیست شیرخشک بدی 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

شیرخشک خوشمزه تره بچه دیگه شیر مادرو نمی خوره.اگرم دوست داری بش بدی بزار بعد ۴ماهگی که وابسته ی سینه ات شده که از سینه نره.

خدابخشنده اس..........میبخشه......(خودت پارش کن.)

ب ی ماه نمیسه نوزاد میفهمه شیشه راحتره تامک زدن سینه دیگه سیرخودت رونمیخوره سعی کن شیرخسک ندی ب تغذیت برس مرتب ابمیوه ماهیچه خواب کافی قطره شیرافزا حتاذرت  اب هویچ شیر رو زیادمیکنه ولی اینوبدون هرزنی حتاشیرشم کم باشه تایک ویک ونیم ماهگی بچت روسیر میکنه چون معدشون کوچیکه نیاز انچنانی ندارن .بچه وقتی بزرگتربشه فعالیت داره تحرک داره شاید شیرمادرکافی نباشه براش

نه عزیزمن چراالکی شیرخشک میدی بچه تادوماه هرچقد مک بزنه سیرنمیشه این عمل مکیدنشم باعث ازدیاد سیرت می ...

همش دعا میکنم زودی این چند روز بگذره برم خونه خودم راحت شم

اینا رو چطور توجیه کنم؟!

مجبورنیستی جواب بدی من دوروز بیمارستان بستری بودم یعنی دوشب بعدزایمان بخاطر خونریزی معدم ترخیص نکردن مادرشوهرم امر کرده بود شیشه وشیدخشک بگیرن برای بچه اولم ب خودم گفت کجاگذاشتی برم بیارم گفتم نگرفتم بهشم نمیدم شیرخشک دستورداده بود وقتی اوردن گفتم این ک تمیزنیست چطور میخوای توش شیر درست کنی بعدشم من ک گفتم شیرخشک نمیدم بهش اونجاحرفم تایید شد اومدیم خونه تامن دوش گرفتم ی شیشه داده به بچه بعد ک بچم یکم زرد شد گفتم بفرمایید شماهها ک نیگفتید شیرخشک بدی زرد نمیشه پس لزفاازجلوچشام ببرید اونور بعد دو سه روز دیدیم بچم باشیرخودم سیره ودلیل گریشم درد کولیک بود پاشدم شیرخشک رو انداختم تو سطل زباله

اینا رو چطور توجیه کنم؟!

بهشون بگو تصمیم داره ی ماه اول فقط شیرخودم بدم اگه دیدی خوب وزن نگزفته اون موقعه ی وعده خشک بده

همش دعا میکنم زودی این چند روز بگذره برم خونه خودم راحت شم

چراخونه مادرشوهرت اخه؟؟من ک خونه کسی نرفتم مادرشوهرم چندشب موند دیدم نمیخوادبره مستقیم گفتم مامان جان شمابرید خونتون استراحت کنید مامانم شب میمونه مامانم شب موند اما توپذیرایی خوابید ک همسرم بیادپیش ما بخوابه فرداش مادرشوهرم ۸شب اومد باخنده گفتم ب همسرم انگارمامان فقط خووش باشه خیالش راحته حتابه مامانم اعتمادنداشت گویاااا شبش گفت میمونم گفتم حودم میتونم وازپسش برمیام دیگه نذاستم کسی بمونه ب تظرم تازودتر دورت خلوت بشه زودتر عادت میکنی ویادمیگیری