2777
2789
خیلی نگران نباش . فقط بچسب به آهن.حله این اتفاقات طبیعیه.باید کنترلش کنی دیگه. میخای خیالت راحت بشه ...

یعنی ربطی به اینکه خودمم قرص اهنو بخورم داره؟؟؟

رفتم پیش دکتر گفت خوبه

ولی رو نمودار خیلی کمه

یعنی ربطی به اینکه خودمم قرص اهنو بخورم داره؟؟؟ رفتم پیش دکتر گفت خوبه ولی رو نمودار خیلی کمه

بله خیلی مهمه ...شیرت باید قوی باشه.

چون ماها شیرمون رمق نداره بچه ها به مشکل میخورن دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم 

میشه بگی دور سر مسرت موقع تولد چند بوده و آیا نارس بوده؟

بچه خواهر من نارس نبوده دور سرش ۳۲ هست خیلی نگرانیم سه روزه به دنیا اومده

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام عزیزم  میشه بگی دور سر مسرت موقع تولد چند بوده و آیا نارس بوده؟ بچه خواهر من نارس نبوده ...

سلام عزیزم من دور سر پسرم ۳۱.۵ بود و به موقع به دنیا اومد الان ۱۵ ماهشه و ۴۵ هست دکتر ک میگه خوبه من حتی متخصص مغز و اعصابم بردم گفت خوبه ولی خب باز صورتش یکم کوچولو ک هست کلا ریزه میزه هست

رشدش ک خوب باشه اشکال نداره عزیزم پسرم به من رفته منم دور سرم کوچیکه دور سر ارثیه

سلام عزیزم من دور سر پسرم ۳۱.۵ بود و به موقع به دنیا اومد الان ۱۵ ماهشه و ۴۵ هست دکتر ک میگه خوبه من ...

سلام عزیزم

خداراشکر خدا حفظش کنه، ❤❤

ممنو که جوابمو دادی

از اول میگفتن دور سرش کمه؟

سلام عزیزم خداراشکر خدا حفظش کنه، ❤❤ ممنو که جوابمو دادی از اول میگفتن دور سرش کمه؟

از اول ک هیچی به من نگفتن اصلا من حتی نمیدونستمم ک دور سر مهم هست خودم توی ۴ ماه حس کردم دور سرش نسبت به هیکلش کوچیکتره رو نمودارم پایین تر اومده بود ولی کم کم دوباره رفت بالا دکتر هم گفت نسبت ب تولدش خوبه 

سلام عزیزم خداراشکر خدا حفظش کنه، ❤❤ ممنو که جوابمو دادی از اول میگفتن دور سرش کمه؟

من دور سرش توی دو ماهگی شد ۳۸ یعنی یهو رفت بالا ولی از سه ماهگی اومد پایین دوباره رو نمودار خودش رفت بالا

من دور سرش توی دو ماهگی شد ۳۸ یعنی یهو رفت بالا ولی از سه ماهگی اومد پایین دوباره رو نمودار خودش رفت ...

موقع تولد چند بود؟

۳۱.۵

ممنون مهربون 

از اول دکترها بهت گفتن کمه از روز اول تولد؟

گفتی کلا از همه نظر الان سالمه درسته؟

شرمنده اگه گفتی و بازم دارم میپرسم چون از چندین نفر پرسیدم یادم رفته چی گفتی 😢

ممنون مهربون  از اول دکترها بهت گفتن کمه از روز اول تولد؟ گفتی کلا از همه نظر الان سالمه درست ...

نه اصلا کسی به من نگف کمه

من خودم میگفتم بهشون کمه میگفتن نه خوبه

اره پسرم از همه نظر خوبه زودتر از هم سن و سالاش کاراشو انجام داد

نه اصلا کسی به من نگف کمه من خودم میگفتم بهشون کمه میگفتن نه خوبه اره پسرم از همه نظر خوبه زودتر ا ...

خداراشکر عزیزم خدا حفظش کنه،ببخش تو رو خدا

🙏🙏❤❤