2777
2789
عنوان

خواهر شوهر حسود

299 بازدید | 9 پست

سلام دوستان امکان داره خواهر شوهر حسود باشه.من دوتا خواهرشوهر دارم فکر میکنم حسود هستن به برادر زاده و زن داداششون.چون خودم برادر ندارم حسشون رو نمیتونم درک کنم.شما اگه تجربه ای دارین بگین.

امکانش هست گلم ..ولی شما توجه نکن .و تحریک هم نکن.

خوشبختی تو جار نزن 

نذار از خوشی ات خبر دار بشن 

و کلا جلوشون اگه اگه حسودی میکنن حرفی از کارات و خوش گذرونی هات نزن

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا دارم بشدددددت حسود .چطوری فهمیدم؟یکیشون عروسیمون نیومد اونیکیم مامانشو نزاش برام خرید کنه از هر چیزی بنجل ترینشو برداش بعدم همش تو خودش بود اصلن  نه رقصید ن لبخند زد اگه اینا حسادت  نیس چیه

چشمان تو آفریقاست.. 

من ی برادر دارم هرگز ب همسرش حسادت نکردم

با وجود اینکه شرایط زندگیشون از من خیلی بهتره آرزو میکنم ک روز ب روز بهتر بشه حسی ک نسبت ب خوشبختی خواهرام دارم

اما ب خواهرشوهرم حسادت میکنم و کلن ب هر کس از من بهتر باشه حسادت میکنم صادقانه گفتم

😍سمیmohsenرا😍
ممکنه دوستت ندارن حتما حسادت نیست

صدرصد این نیست چون بارها گفتن تو تنها عروس خانواده بودی ک همه نظرشون روت مثبت بود..حتا اقوامشونم بهم گفتن چون من خانواده  ی سرشناسی دارم تو شهرم و بارها هرجا بودن پز منو دادن جوری ک دیگه جلو خودمم خودشونو میگیرن😄😄😄

چشمان تو آفریقاست..