2777
2789
عنوان

تاخیر در پری و بی بی منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش بارداری کلا 14 هزار تومانه آزاد بدون دفترچه.. برو ازمایش بده

سلام عزیزم اومدم بگم من باز بعد یک هفته تاخیر بی بی چک زدم که اینسری مثبت شد رفتم ازمایش هم دادم مثبت شد😍 ایشالا همه چشم انتظارا زودی به مراد دلشون برسن

خدایا شکرت

من هر ماه همون ساعت ماه قبل حتی پریود می شدم،ماه قبل یه هفته جلوتر خونریزیم شروع شد خوشحال شدم اولش که لانه گزینیه ولی شدید تر از همیشه پریود شدم این ماه باردارم.

رحمتون داره آماده میشه نگران نباشید☺️

سلام عزیزم اومدم بگم من باز بعد یک هفته تاخیر بی بی چک زدم که اینسری مثبت شد رفتم ازمایش هم دادم مثب ...

وااای خیلی خیلی مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم انشالله نی نی تو صحیح وسالم بگیری بغلت

مرسی که خبر دادی من این تاپیکو ذخیره کردم ولی دیدم از هیچکدومتون خبری نشد

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم
وااای خیلی خیلی مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم انشالله نی نی تو صحیح وسالم بگیری بغلت مرسی که خبر دادی ...

ممنون عزیزدلم انشالله نی نی خودتم صحیح و سالم بیاد بغلت، میخواستم ازمایش بدم مطمئن شدم بعد خبرشو بدم٫ میگم شما چند هفتتون بود بتا شد۱۰۰؟؟ من به حساب خودم الن ده روز عقب انداختم بتام شده ۷۲۰یعنی کم نیست؟؟

خدایا شکرت
ممنون عزیزدلم انشالله نی نی خودتم صحیح و سالم بیاد بغلت، میخواستم ازمایش بدم مطمئن شدم بعد خبرشو بدم ...

من بعد 15 روز رفتم از این مرکزایی که خونه بهداشت می‌فرسته اما دیگه دیده مثبته دقیق بتا رو نزده دکتر میخواست یه تیتر بتا بفرستم که گفت ولش کن تو آزمایش‌های دیگه برات مینویسم که الکی هی ازت خون نگیرن من چون تاریخ پریودی مو نداشتم دکتر گفت 10 روز دیگه برو سونو یعنی میشه فردا از الان لحظه شماری میکنم 

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم