2777
2789

انشالله یه مشتری توپ بیادبا بهترین قیمت بفروشه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم خونمون و گذاشتیم واسه فروش  مشتری اومده 180 ملیون زير قیمت میخواد. نمیدونیم چه کار کنیم ...

وای درک میکنم.ایشالا یه مشتری،بهتر با قیمت خیلی بالا تر پیدا بشه

ان شاالله که خوب بفروشه.ولی ببین اصلاالان موقعش خوب نیس خونه بفروشه قیمتاپوکیده فعلا زیادم کسی خونه نمیخره،ضررمیکنه اخه

چرابزایم پسری جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری....عوضش میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑
متاسفانه مجبوره

ان شاالله که خدا کمکش کنه.هرکسامیبینی یجورمشکل داره

چرابزایم پسری جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری....عوضش میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑