2777
2789
عنوان

پیش اومده وسط ماه پول های خودتون و حقوق شوهرتون تموم بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 31 پست
[QUOTE=107170346]چرا وظیفه پدرشوهر باشه؟! لطف هست اما وظیفه نه.دوتا آدم که زندگی مشترک رو شروع میکنن ...

خوب عزیزم شوهرت بچشون بوده، بزرگش کردن حالا جبران میکنه. تو پدر مادر متوقع ندیدی که اینجوری فکر میکنی. باور کن من اگه یه هزاری، فقط یه هزاری از خانواده همسرم اومده باشه تو خونمون نیومده با اینکه فوق العاده پولدارن و ما خیلی موقع ها پول لازم بودیم اما حتی تو نون سنگک و خرید میوه هم شوهرم باید بره براشون انجام بده، فکرم نکن تک پسره یا هرچی. منظورم اینه کلا متوقع بودن بده چه در جایگاه فرزند چه والدین. اگر کسی کاری برامون میکنه لطفشو درک کنیم

💚💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید هفته اخرکم بیاریم البته مجردم منظورم مادرم بود

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

تا وسط ماه هم نميرسه همون اولاش تموم ميشه

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

کاش به وسط ماه میرسید 😓همون اول ماه میره واس قسط و بدهی چندماهه اینجور سده و یه مقدار از پس اندازمون خرج میکنیم یه مقدارم قرض و ایناس هی قرض میگیره هی پس میده 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

بله. چندماه پیش این اتفاق افتاد. عصرها شوهرم از سر کار میومد میرفت پیک موتوری. گذشت شکر خدا

ولی درس عبرت شد برای من که پس انداز داشته باشم. الان یه جعبه دارم وقتی میرم خرید هربار 5 یا 10 تومن میندازم تو جعبه میگم فکر میکنم فلان چیز غیر ضروری رو خریدم. 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

من اکثر اوقات اینجوری ام

الان اینقدر خسیسی میکنم که بتونم تا اخر برج دووم بیارم نمیشه باز یه اتفاقی میفته تازه بدترم میشه

میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم  که این همه از هم دور مانده ایم؟ 

وظيفه خونواده نيس به هر حال، ولي اگه بهتون كمك كنن خيلي لطف بزرگي كردن در حقتون، 

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
خوب عزیزم شوهرت بچشون بوده، بزرگش کردن حالا جبران میکنه. تو پدر مادر متوقع ندیدی که اینجوری فکر میکن ...

من که گفتم حسم به این قضیه یعنی پول گرفتن ازشون خوب نیس،میخواستم نظر بقیه رو هم بدونم،البته صرف بزرگ کردن بچه و به دنیا آوردنش هم دلیل نمیشه که انتظار داشته باشیم بچه همه جره واسه والدینش جبران کنه به قول خودتون توقع بده حالا میخواد از جانب هر کی باشه

تا حالا نگرفتیم به یاری خدا

اما این ماه بدجور خوردیم به ته دیگ

منم میخوام ی قرعه کشی شرکت کنم تازه پولشو کنار گذاشته بودم دادم ماشینمون دینامشو عوض کرد رفت

الان اگه با خرجی خونه اونو شرکت کنم خرجی رو کم میاریم تا یارانه رو بریزن

بعدم شغل شوهرمو اشتباهی رد کردن چند ماهه حقوقش کم شده

اینماه معلوم نیس درستش کنن یا نه

اگه درست شه فرجی میشه برامون

اگه نشه که بازم سخت میشه

خیلی اوضاع درهم پیچیده شده😁

خدایا خودت کمک کن فقط

چون کارمندیم و همون اول ماه حقوق میاد و بیشتربیشترش میره برا قسط و چیزی ازش نمیمونه بیشتر ماهو باس ب ...

واقعا نمیشه مدیریت کرد, آخه فقط یه همین جمله رو یاد گرفتیم میگیم

آخه ما پس نمیدیم،ولی شوهرم خیلی به دردشون میخوره

باید پس بدید، برادرم کم میارن از بابام میگرفت چندین ساله الان پدرم دعواش کرده قهره میگه خودت زندگیتو جم کن بقیه بچه هامم حق دارن

پس بدید وژدان خودتونم راحت تره

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺