2777
2789

چیکار میکنید اینجور موقع ها؟چند ماهه که چون قسطامون و هرج ماشین و... زیاد شده وسط ماه کلا تموم میشه،البته تا آخر ماه از پدرش می گیره ولی من دوس ندارم اصلا،البته پدرشوهرم و مادرشوهرم اصلا چیزی به روم نمیارن،حالا نمی دونم بین خودشون چی می گن،پیش اومده براتون؟ به نظرتون وظیفه پدرشوهره؟ چون تو یه تاپیک خوندم اینطوری میگفتن خانوما،ولی حس من خوب نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که وظیفه ی پدر شوهر نیست

اگر کمکی بکنه لطف میکنه

اینو عروسای پرتوقع و رو اعصاب میگن که وظیفه ی پدر شوهره

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

چرا وظیفه پدرشوهر باشه؟! لطف هست اما وظیفه نه.دوتا آدم که زندگی مشترک رو شروع میکنن یعنی به استقلال رسیدن، خودشون مسئول زندگیشون هستن و توقع از کسی نباید داشت حتی از نزدیک ترین ها

💚💖

ما هم میگیریم مادرشوهرم در عین بد بودنش هوامونم داره اما منتم میزاره البته فقط واسه من منت میزاره نه جاریم حالا با جاریم کاردو پنیرن ها اما باز احترامشو داره 

ارخ اوایل زندگی تااااادلت بخاد.کار خاصی نمیکردم از کسیم نمیگرفتیم.خرج خانواده شوهرم باماس

ولی باز خداروشکر اون روزا گذشت هرچند ک هنوزم مشکل مالی هست

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
آخه ما پس نمیدیم،ولی شوهرم خیلی به دردشون میخوره

ب نظرم یه جوری مدیریت کنید ک پس بدید. من از پدر مادر خودم میگیرم بهشون پس هم میدم ولی ناراضین.  دیگه پدر مادر همسر جای خود داره