2777
2789

من نمیدونستم لنز هم چشم زدن داره 🤦🏻‍♀️ 

یه بار تو ی پاساژ یکی گفت وای چشمای خودته یا لنزه منم گفتم لنزززه 

گف خیلی طبیعیو خوشگله دیگه مارکشینا رو پرسید 

شب رفتم خونه یهو لنزه از وسط پاره شد تو چشمم نصفش رفته بود پشت چشمم 

به قول مامانم شانس آوردم چشم خودم نبود وگرنه کور میشدم 🤦🏻‍♀️

خدایا مرسی که بهترینا به سمت خودم و خانوادم جذب میشه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتقاد دارما اما ي كم بعضيا زياده روي ميكنن

مثلا من ديشب با دوستام بيرون بودم و امروز حالم در حدددد مرگ بد شد

دوستام گفتن امشبم بريم بيرون يهو ديدن حالم خيلي بدِ يكيشون گفت ديشب فلاني خيلي نگات ميكرد چشم خوردي

در صورتيكه من فقط معده دردو قولنج دل و روزه از سرما بوده علتش

حس خوبيه ك حس كنيم ب ادم حسودي ميكنن اما ب خاطر اين حس سمت خرافات نريم

اعتقاد دارما اما ي كم بعضيا زياده روي ميكنن مثلا من ديشب با دوستام بيرون بودم و امروز حالم در حدددد ...

اصلا هم حس خوبی نی قبلنا ک عقلم نمیرسید خوشم میومد بگن طرف حسودیت میبره ولی از وقتی ک بخاطرش چن بار ضرر کردم میترسم

بعضیا هستن هررروز خوشگل‌تر و پولدار تر و موفق تر میشن ، ذره ای هم چشم نمیخورن نمیدونم چرا 

چون ب این چیزا اهمیت نمیدن هرچی هم بیشتر اعتقاد داشته باشی بیشتر براتفاق میفته..البته صدقه هم میدن تو از کجا میدونی

اصلا هم حس خوبی نی قبلنا ک عقلم نمیرسید خوشم میومد بگن طرف حسودیت میبره ولی از وقتی ک بخاطرش چن بار ...

من خيلييي دور از جونتون پوست كلفتم😂😂😂شديدا اين حس رو دوس دارم و ب شششدت هم ميترسم من زندگيم با نامزدم حاضرم قسم بخورم تلت اصلي از هم پاشيدنش حسادت و چشم زخم بود اصلا طوري ك من ب جنون رسيده بودم

من خيلييي دور از جونتون پوست كلفتم😂😂😂شديدا اين حس رو دوس دارم و ب شششدت هم ميترسم من زندگيم با نا ...

بعضیا وقتی از کسی تعریف میکنن حاضر نیستن ی ماشالله هم بگن...یعنی نامزدین بهم خورد ک خورد؟

منم شدید اعتقاد دارم.ی عروس عمه دارم هروقت بیاد خونمون فرداش بدترین اتفاق برامون میفته یبار تصادف پدر مادرم... یبار ی ضرر مالی بزرگ یبار درگیری بین خودم و همسرم ...

باهاش قطع رابطه کردیم از ترس چشم بدش😁😁😁😁😅😅😅

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
بعضیا وقتی از کسی تعریف میکنن حاضر نیستن ی ماشالله هم بگن...یعنی نامزدین بهم خورد ک خورد؟

ماشالله هم بگن ي جوري با حسرت تعريف ميكنن ك ادم دلش ميلرزه😂من بيشتر از اين خنده م ميگيره ك اخه بابا من چ دارم ك تو انقدر ديوونه اي و حسادت ميكني؟؟؟ واقعا ي بيماري ك خودشون رو هم عذاب ميده

اره نامزديم كاملا ب هم خورد

و علت اصليس حسادت هاي عجيب و غريب مادرو خواهرش بود و طوري شده بود ك من ك كلااا دنيارو ب هيچيم حساب نميكنم مثل جن زده ها شده بودم

كلااا دلم نميخواد درمورد اون دوران صحبت كنم ولي واقعا سنگيني چشم زخم و حس ميكردم و خيلييي حال و هوام ترسناك بود