2777
2789
عنوان

دیگه حتی جلوی شوهرمم خجالت میکشم تاپ باز بپوشم😭😭😭خدایاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 41 پست
من سر زانوهام خیلی سیاه و زشته از بچگی تو حموم کلی کیسه و لیف میزنم انگار بدتر میشه که بهتر نمیشه.وا ...

عزیزم اسکراب بدن topshop رو من امتحان کردم کامل روشن شد سر زانو و آرنجم

لیف کشیدن ملایم هم به مرور موثره

نباید محکم لایه برداری کنی کلا. خیلی ملایم و به مرور اثر بخشه

لیزر هم انجام میدن واسه رفع تیرگی زانو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژیلت استفاده نکن واجبی استفادع کن  لیمو بمال

دقیقا واجبی یا همون پودر نظافت عالیه. حتی میتونید برا زیر شکم هم استفاده کنی بعد چند بار روشن میشه پوستت

لطفاً خواهشاً برای حاجتم صلوات بفرستید، خدا حاجت همه شما رو روا کنه🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
من واسہ موھای زائد رفتم ،ھزینشو نمیدونم ،دستگاھش الکساندرا کندلاس،

ببخشید الکساندراکندلاس گرونه کارش؟؟ میگن با این دستگاه گرونه. جلسه ای چند و چه شهری؟

مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.
ممکنه بخاطر تیروئید باشه برو ازمایش بده و اینکه ژیلت نکن اپیلاسیون یا لیزر کن یا اگه بودجشو داری ب ...

میگن لیزر خوب نیست واقعا اینجوریه؟ دوست دارما ولی یکی میگه خطرناکه یکی میگه چون به زیر پوست نفوذ نمیکنه خطری نداره  برا همین میترسم انجام بدم 

🎉🎉🎉🎉
میگن لیزر خوب نیست واقعا اینجوریه؟ دوست دارما ولی یکی میگه خطرناکه یکی میگه چون به زیر پوست نفوذ نمی ...

خطری نداره

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
يه محلول روشن كننده كه اسمش دئودراگ هست عااااليه

جدی شما استفاده کردین؟؟؟

چطوریه میشه بگید لطفاااا⚘

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
جدی شما استفاده کردین؟؟؟ چطوریه میشه بگید لطفاااا⚘

اره عزيزم استفاده ميكردم به دخترداييه شوهرمم معرفى كرم هم به بيكينيش ميزنه هم زيربغل و روشن شده كامل

اين محلول رو از داروخونه ميخرى فكر كنم ٣٠ تومن باشه الان

بعد داخل حموم وقتى دارى كاراتو ميكنى ميمالى جايى كه ميخواى روشن بشه بعد چند دقيقه ميشورى

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...