2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن بچه( کمکککککک😣😫)

313 بازدید | 49 پست

سلام خانوما شب بخیر❤

پسرمن دوسال و هشت ماهشه شروع کردم از پوشک بگیرم راحت تو دسشویی جیش و پی پی میکنه مشکلم اینه که هر یه ربع یبار میبرم کلییییی جیش میکنه.بعضی وقتا ده دقیقه یبار میبرم امروز چندین باز تو خونه جیش کرده با اینکه شاید پنج دقیقه قبلش برده بودم دسشویی.خسته شدم😭این حجم از ادرار طبیعیه؟؟

بهش گرمیجاتم میدم دیگه نمیدونم چیکار کنم😞

اخه دیدم بعضیا یه ساعت یبار بعضیا دوساعت یبار میبرن نه ده دقیقه یبار اونم اینقد ادرار😞

نظری ندارین؟

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

هیچی نگو ک دلم خونه خل شدم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه رو استرس وارد میکنی شاید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
الان چند روزه شروع کردین؟

تقریبا یک هفته. خیلی زیاد دسشویی میکنه خیلی.انقد رفتم دسشویی اومدم خسته شدم دسشوییمونم متاسفانه تو راهرو هست. بازم از اون خسته شدنم عیبی نداره ولی اینکه میرم میام پنج دقیقه بعد بازم تو خونه ادرار میکنه روانیم کرده

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
اولش همینطوره بعد درست میشه

واقعا؟ یعنی حجم ادرارش کم میشه؟

بخدا امروز انقد خسته شدم خواستم بازم پوشکش کنم😫

تقریبا یک هفته. خیلی زیاد دسشویی میکنه خیلی.انقد رفتم دسشویی اومدم خسته شدم دسشوییمونم متاسفانه تو ر ...

من دوستی تجربه ناموفقم دقیقا همین طوری میشد الان سری سوم فعلابامدفوع مشکل دارم که تو خونه روفرش روسرامیک میکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم ميخوام شروع كنم ب گرفتن از پوشك 😁 دخترم١/٦ماهش  چيكار كنم

زوده فکر‌کنم

خودت احساس میکنی آمادگی داره؟