2777
2789
عنوان

حنابندونم بیاید نظر بدید خانوما

275 بازدید | 18 پست

سلام خانما من قرار نیس مراسم حنابندون بگیرم با خانواده همسرم قراره مشترکا یه شب تو تالار بگیریم هرکس هزینه مهمون خودشو میده من حنابندون و حنا گذاشتنو خیلی دوس دارم همسرم میگه ظرف حنا تزیین میکنیم میزاریم وسایل گیفت هم گرفته درست کنم بنظرتون بد نیس؟راستی توان گرفتن هم عروسی هم حنابندونم نداریم هزینش خیلی بالاس راستی سالگرد عقدمون با روز عروسیمونم یکیه قراره کیک سفارش بدیم همونجا جشن بگیریم نظرتون چیه؟

بلاخره جشن میگیرین یا نه

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه عزیزم مبارکه ان شالله خوشبخت بشید ..البته حنابندون که هزینه زیادی نداره اگه فقط درجه یک دعوت کنی ..

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves

نههه

خوبه دیگه

مبارک باشه عزیزم خوشبخت باشی

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
بله عزیزم میگم تو تالار حنا هم بزاریم بد نیس ؟

نه اصلا خیلیم خوبه مبارک باشه پیشاپیش

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭