2777
2789

جمشيد هاشم پور دووست هرچند اونموقع ها ١٠.١٢ سالم بود ك فيلماشو ميديدم

زن هم هيچكدوم😅ولي هديه تهراني خيلي اصيل و با كلاسه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای نوید محمدزاده (تومتری شیش ونیم )عالیه یعنی انگار واقعابا جون و دل بازی میکنه.

زن یکتا ناصر (رحمان ۱۴۰۰)ته مسخره بازیه بااون باس ن اش😅

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

فقط خسروشکیبایی حیف شدمردبااینکه سنم کمه ویادم نمیادازمردنش ولی همین امشب یه فیلمی ازش پخش شدداشت گریم میگرفت محشربودمحشر😢

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘

ناتالی پورتمن

دیکاپریو

بازیشون عالیه...حس هاشون حالت ها ی چهرشون واقعا عالین

البته به شخصه کالین فرث رو خیلی دوست دارم ولی تو بازیگری به پای اینا نمیرسه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

امیر جدیدی

جواد عزتی

بازیشون خ خوبه

بازیگر زن نمیدونم🤔 

تعریفی نیستن

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

من عاشق مهتاب کرامتی ام 

چون همه فیلماش مفهومی و پر محتواس هیچوقت آبکی و لوس بازی نمیکنه با شخصیته خوشگل و باکلاسه

میلاد کی مرام دوس دارم چون جنتلمن و جدی و جذاب و دوست داشتنیه

آمیر آقایی ام عاشق بازیشو خودشم با شخصیت و جذاب

وااای نوید محمدزاده (تومتری شیش ونیم )عالیه یعنی انگار واقعابا جون و دل بازی میکنه. زن یکتا ناصر (ر ...

وای من وقتی رحمان ۱۴۰۰دیدم ازیکتاناصربدم اومد

خدایی یعنی چی واسش با سن گنده درست کرده بودن که چی بشه مثلا یاتو وان خوابیده بودبامرغا بااون خط لب مسخرش ومیگفت میخوام خودموازبالا تاپایین تراش بدم واقعامنوچهرهادی چجوری راضی شده زنشواینجوری کنه اه من که چندشم شد

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘