2777
2789
عنوان

توهم خیانت دارم؟ !/:

538 بازدید | 30 پست

نمیدونم چرا همش حس میکنم شوهرم داره بهم خیانت میکنه😑

الان چندماهه عقدیم خداییشم هیچی ازش ندیدما ولی خب چون تودوران مجردیش خیلی میپریده منم امارشو داشتم الانم همش حس بد دارم ، رمز گوشی و همه چیزشو دارم هرچی میگردم هیچی نیست ، حالا دارم فکر میکنم نکنه گوشی مخفی داره که انقد با خیال راحت گوشیشو میذاره دم دست 

واقعا دارم اذیت میشم همشم به خاطر اینه که از روابط قبلش و تنوع طلبی اون موقعش خبر دارم 

خیلی تو مخی شده برام ، اگه یه بار جوابمو سرد بده هزار جور فکر میاد تو سرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتم باهاش دوست بودی؟خیلیا بعد از متاهلی کنار میذارن اون کارارو نگران نباش

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
با این شناختی که ازش داشتی بازم باهاش ازدواج کردی حالا بایدم این شرایطو داشته باشی

یه بار حوصلم بیاد داستان ازدواج و آشناییمونو بنویسم متوجه میشی ، یکسال قبل عقدمون دوست شدیم چندسال قبل دوست شدنمونم میشناختمش ، تواون یکسال دوستی واقعا هیچ کاری نکرد ، هرچند منم اندازه الان حساس نبودم نمیدونم چرا از وقتی عقد کردیم خیلی بی اندازه حساس شدم

بد ب دلت راه نده ان شاءالله چیزی نیست اگه رابطش باهات گرمه پس نگران هیچی نباش 

آره رابطمون خوبه نسبتا ، این چند وقت به خاطر خرید خونه و کم اوردنای مالی میگه فکرش درگیره ولی خب من باور نمیکنم فقط ب خاطر این باشه