2777
2789

اعتماد بیش از حد به کسی نداشته باش که بد ضربه میخوری همه کاری از هر کسی بعیده

راز های دلتو به کسی نگو بعدش پشیمون میشی😐

از هیچ کسی هم توقع نداشته باش

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

حد نگه داره از اول نه انقد تو دست وپا باشه که ندیده بگیرنش نه انقد خودشو بگیره که رفت اومد خونه دو روز پشتش حرف باشه یکی دیگه با محبت می شه سر برید 

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐
خوب نذار درس بخونه بابا باسواد ها بیشتر گیر میدن به گوشی همه چی زرنگن بدبخت میکنن

شوهرمن سیکله بیا وببین چه زرنگه فقط😏

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏
واقعا الان تو همین شرایطم دلیلتو بهم میگی

یه جمله بهت میگم دیگه تا تهشو بخون 

" هنور بی پولی نکشیدی که عشق و عاشقی یادت بره"

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
چون مثل من به مشکل نخوری بدون دلیل باردار نمیشم چون دیر اقدام کردم رحم خشک میشه ذخیره تخمدان کم می ...

آخه دو سال زیاده.بعد چند ماه ک گذشت باید اقدام کرد 

میشه برای مادر شدن همه منتظرا یه صلوات بفرستین😍🙏
چرا؟

من دوماه بعد ازدواج باردارشدم قبلش نه مسافرتی ن تفریحی هیچی شوهرمم ک عسلویه بود اصلاخونه نبود با مادرشوهر تو ی خونه زندگی میکردم حالا خودت تصور کن این چ زندگیه؟باردار بودم بهم کم محلی میکرد انتظار داشت براش کارکنم وخیلی مشکلات دیگه...ولی شرایط زندگیه هرکس فرق داره....

ازکجامیدونی این مشکلهاراداری

من ندارم هیچ کدومو

همه اینا با ازمایش معلوم میشه

سن که بالا میره رو همه چیز تاثیر میزاره

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏