2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا پ چرا میزاری کارات روهم دیگه بشه ک همه روباهم بکنی

آخه همسرم خونه بود وقتایی ک خونه ست کاری انجام نمیدم پیشش میمونم اونم تازه بعدازظهررفت بیرون اونوقت تونستم کارامو انجام بدم😊

💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖
خسته نباشی دلاور.والااین همه کارگفتی من خسته وبی حرص شدم😂😂🙌

مرسی عزیزم😂

ستایش رو دیدین؟؟؟ چقد این فصلش مضخرفه

اره .فقط ازجاهایی که خودستایش رانشون میده خوشم میاد.حالااون دوتافصلش خیلی پرمحتوابودن😃چراکارهاتوشب ...

روزاهم انجام میدم😂،فقط دیگه وقتی شوهرم میادخونه انگار بمب میترکه توخونمون،بخاطرهمین دوباره وقتی میره بیرون کلی کاردارم😓

[QUOTE=107115083]آخه همسرم خونه بود وقتایی ک خونه ست کاری انجام نمیدم پیشش میمونم اونم تازه بعدازظهررفت بیرون اونوقت ...[/QUOTE

وااای برعکس شوهر منه اصلا تحمل کثیفی رونداره وقتی ظرفا توسینگ باشن یا بلند میشه میشوره یا میگه نشستی 

[QUOTE=107115083]آخه همسرم خونه بود وقتایی ک خونه ست کاری انجام نمیدم پیشش میمونم اونم تازه بعدازظهر ...

آخه من فقط باظرف شستن مشکل دارم وگرنه تقریبا همیشه خونمون تمیزومرتبه،شوهرمم چون میدونه ظرف شستنودوست ندارم، زیادچیزی نمیگه مگر باشوخی😀