2777
2789
عنوان

خانوما این فرشا چطورن ؟ اگر مایلید عکس فرش خونتون رو بذارید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سخت شد. من فرش سبز دوست ندارم ولی ترجیح میدم فرشم تو رنگاش رنگ مبلو داشته باشه یا نزدیکش باشه.

منم دوست ندارم 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
راستی خواستی فرش بخری به شانه دقت کن ۷۰۰ شانه قشنگه.به بعد

مرسی عزیزم

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
تازه بین اون همه فرشای درهم و زشتی که تو بازار ن به نظرم این دوتا خوب اومدن حالا ظاهرا خیلی هم خوش ...

من مجردم عزیزم😅اتفاقا فرشای خیلی قشنگی هست.الان که سرم شلوغه بعدش چندتا مدل واست میفرستم

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤
دوتافرش اولیه گذاشتیدخوب بودن  چرایکم روشنتربرنمیدارید

فرشی که الان دارم روشنه و همیشه ی خدا برا اینکه لک نگیره روش پوشیدست دیگه خسته شدم 

فرشی که الان دارم روشنه و همیشه ی خدا برا اینکه لک نگیره روش پوشیدست دیگه خسته شدم 

من فرشم سرمه ایه اصلا هیچی نشون نمیده داخلشم رنگای شاد زیاد داره. ولی دلم نمیخواست روشن باشه زود کثیف شه. 

عکس اول اگه رنگبندی دیگه داره قشنگه این فرشه منه ولی کالباسیه سایه زده قهوه ای افتاده تو عکس

فرشی که الان دارم ترکیب کرم کالباسیه و خسته شدم بس که لک شده و پاک کردم همیشه خدا هم روش مثل عروسای قدیم پوشیدست😁

من فرشم سرمه ایه اصلا هیچی نشون نمیده داخلشم رنگای شاد زیاد داره. ولی دلم نمیخواست روشن باشه زود کثی ...

کاش عکس بذاری😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1863573/کسی-فرش-1200-شانه-دارهبیاین-عکس-فرشم-ببینید?page=1

الان همون فرش رو خریدی؟