2777
2789

سلام عزیزان😍

اولا اینکه التماس دعا و ان شاءالله سالم و سلامت برید و بیاید!!

یه خبر خیلی خیلی مهم!!!!!

دیگه نیازی نیس بسته اینترنتی یا سیم کارت های عراقی بگیرین!!!!!

سامانه جدیدی به شماره ستاره ۵۰۰ مربع راه اندازی شده!! کاملا رایگان هست!!!!

ب این صورت هست که پیامکی از طرف شما به شخصی ک میخواین بهش خبر بدین ارسال میشه!!!

براتون اینجا قسمت به قسمت توضیح میدم👇🏻

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#‍ ۵۰۰*    رو شماره گیری کنین! این فهرست براتون نمایش داده میشه! اولین گزینه(۰) رو به انگلیسی وارد کنین! 

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

این فهرست نشون داده میشه!! برای این که وضعیت خودتون رو به فرد مورد نظر بگین باید گزینه اول یعنی (1) رو به انگلیسی وارد کنین!

این قسمت نمایش داده میشه!! توی این قسمت باید ادرسی ک میخواین رو وارد کنین! حواستون باشه باید حروف و اعداد انگلیسی باشه!!! مثلا :  amood 500! 

مرحله بعدی این قسمت هست!! باید گزینه اول یعنی (۱) رو ارسال کنین!! تا براش پیامک بشه!

حالا باید شماره مورد نظر رو وارد کنین!!! هر مرحله ک شماره جدیدی وارد کنین اون شماره ثبت میشه و دفعه های بعدی دیگه نیازی نیس مجدد شماره رو وارد کنین!!! همون طور ک میبینین به صورت گزینه براتون نمایش داده میشه(من رنگیش کردم😁)

تموم!!!!

بعد از یک الی دو دقیقه برای طرف پیامکی ک حاوی ادرس شما هست ارسال میشه!!!

و خوش و خرم همدیگه رو پیدا میکنین😁😁😁

دستت طلا دختر

اینکه خیلی خوبه 😍

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.