2777
2789
عنوان

خانومایی ک طلاق گرفتین بیایدلطفا

149 بازدید | 15 پست

کمکم کنید لطفا همه کارای طلاقوانجام دادم فرداپس فردابایدبرم محضرولی نمیدونم چرا مرددشدم معلوم نییست چه مرگمه این طبیعیه؟؟؟یه مرحله ازسوگواری طلاقه ؟؟

بله طبیعیه 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم استرس نداشته باش بسپار بخدا این شوهری ک شما داشتی لایق زندگی نبود بره همون بی بند و باری بک ...

اهل گریه نیستم ولی اشکام همینجور میان پایین 

منی ک ارزوی طلاقوداشتم‌نمیدونم چه مرگم شده

اهل گریه نیستم ولی اشکام همینجور میان پایین  منی ک ارزوی طلاقوداشتم‌نمیدونم چه مرگم شده

عزیزدلم

تو الان دلت برا جوونیت میسوزه برای روزایی ک از دست دادی

اینا طبیعی هست

زمان فقط میتونه مشکلتو حل کنه

برو بیمارستان

ببین چقد ادم هست ک غرق در سوگ و بدبختیه

مشکلت یادت میره

اهل گریه نیستم ولی اشکام همینجور میان پایین  منی ک ارزوی طلاقوداشتم‌نمیدونم چه مرگم شده

شما بهش علاقه نداشتی دیگه عزیزم فقط عادت کردی بهش . آدم با یه گربه هم چند سال زندگی کنه بهش عادت میکنه . به خودتون زمان بدید و سعی کنید خلاهاتون رو با بچه هاتون برطرف کنید

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
مرسی عزیزم حرفت ارومم کردیه کم

فدات گلم . آخه من خودمم تجربشو داشتم الان کاملا فراموشش کردم . گذر زمان همه چیو حل میکنه