2777
2789
عنوان

مامانا بیایین بگین شما چجورین؟؟

118 بازدید | 14 پست

من وقتی دخترم پی پی میکنه با شامپو بدن میشورمش...ضرر نداره؟؟

آخه بقیه فقط با آب میشورن بچه رو 

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما با شامپو فیروز میشستم نه ضرری نداره

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏
ببخشید دیگه از آدم بزرگ که بدتر نیست

آخه عزیزم ما که به بقیه قسمتای بدنمون نمیریزه...بچه ها پوشکن...بقیه بدنشون هم کثیف میشه

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  

فقط با آب بشور.

بچه رو وسواسی نکن

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
آخه عزیزم ما که به بقیه قسمتای بدنمون نمیریزه...بچه ها پوشکن...بقیه بدنشون هم کثیف میشه

چون حداقل روزی دو بار میشوریش احتیاج به شامپو و صابون نداره .مگه اینکه برای سوختگی کرم بزنی .

ببین من‌پسرمو تا پی پی میکرد سریع میشستم نمیداشتم تو پاش بمونه اگه شما هم‌این کارو کنی هم اجتمال عفونت و بیماری کم میشه هم بو نمیگیره