2777
2789
عنوان

تیرکشیدن انگشت شست پا

| مشاهده متن کامل بحث + 23885 بازدید | 40 پست

برو ازمایش تیرویید چربی و اوره خون بده..من فکر کردم ک نقرس گرفتم ..

من خودم دوماهه همش تبر ک هیچی درد داره بخصوص شبا 

چن روز پیش رفتم آزمایش تیروئید و چربی و اوره دادم جوابه آزمایشم اومد دیدم تیروئید دارم همراه با چربی ک دکتر گف چربیتم ب خاطر تیروئید رفته بالا ک تیروئید بیاد پایین چربیتم خب میشه برام دوماه قرص داد گف اگه خب نشدی برو ی عکس از پات و ام ار بنداز فعلا دیروز تا ب امروز فرصمو خوردم بهترم خدارو شکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو گوشت نخوریم چی بخوریم😕

تو مصرف گوشت قرمز باید مراعات کنی...

عموم تعریف میکرد میگفت یهو اینقدر دردش زیاد شد که میگفتم کاش انگشتمو قطع کنن از این درد فقط خلاص شم

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
برو ازمایش تیرویید چربی و اوره خون بده..من فکر کردم ک نقرس گرفتم .. من خودم دوماهه همش تبر ک هیچی د ...

والا ازمایش دادم تیروئید نداشتم چربی هم نداشتم ولی جدیدا فکر کنم چربی گرفته باشم

بالاخره مامان شدم😍
نماز قضا بعدم خدا نکنه هنوز مامان نشدم

انشاالله همین ماه مامان میشی  عزیزم 

عه ؟من نوشتم غذا 😂😂😂😂

کلا امروز  رَد دادم  انگار   ببخشید 🤦‍♀️🤦‍♀️🙊

و واقعا هم اگه قابل باشم  دعا میکنم پات چیز مهمی نباشه  عزیزم 

من برم دیگه تا سوتی ندادم  

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🧗‍♂️

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
ارتروز ازمایش داره ؟ یا پوکی چ ازمایشی باید داد میدونی؟

دکتر با دست زدن به مفاصل تشخیص میده

فکر کنم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚