الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۶ ماه یکبار برو سونو بده حتما. ممنکه بیافته. من با ای یو دی باردار شدم. نگو افتاده بود و تو دهانه رحم گیر کرده بود. سزارین کردم دکتر ندید بعد از بچه دار شدن رفتم درش اوردم. همسرم فهمید ای یو دی هنوز تو شکممه.
من ای یو دی رو که گذاشتم تا حالا بچه دار نشده بودم و دکتر نباید برام ای یو دی میگذاشت که اینکارو کرده بود. اینکه چرا افتاده بود رو نمیدونم.
چرانباید ای یو دی میذاشت؟؟ یعنی با ای یو دی حامله بودی بچه دارم شدی دکتره نفهمید؟؟؟!!!
کسی که بچه دار نشده نباید ای یو دی بزاره. ممکنه پارگی ایجاد کنه. ای یو دی افتاده بود پایین ولی در نیومده بود . تو دهانه رحم گیر کرده بود . به خاطر همین تو سونو نشون نداد. بچه دار شدم. زایمان کردم سزارین. بعدها همسرم حس کرد و گفت هنوز هست من دوباره رفتم دکتر معاینه کرد و دید گیر کرده