2777
2789
عنوان

خانومایی که ای یو دی گذاشتن بیان ازتجربه هاشون‌بگن،لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 29 پست
ممنون،رفتم گذاشتم دقیقا اینجوریه پایین شکمم دردمیکنه البته حالازیاد فقط روزای اول زیاداذیتم کرد قرا ...

باور میکنی من اصلا نرفتم سونو، چون بعداینکه گذاشتم چندسال پیش سفر پیش اومد بعدشم که مشکلی نبود نرفتم فقط دوبار رفتم چکش کرد ماما، همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی دکتر شاید تنبلی داری

ن دکترنرفتم

این ماه سیاهدونه وعسل خوردم ببینم نتیجه میگیرم یانه

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
ن دکترنرفتم این ماه سیاهدونه وعسل خوردم ببینم نتیجه میگیرم یانه

آره عسل طبیعی وسیاهدونه هم زیادشنیدم رحم گرم میکنه ورزش هم سعی کن کنارش داشته باشی ورزش رحم فعال میکنه ایشالاکه زود مامان بشی

آره عسل طبیعی وسیاهدونه هم زیادشنیدم رحم گرم میکنه ورزش هم سعی کن کنارش داشته باشی ورزش رحم فعال میک ...

ممنون عزیزم

انشالله

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

۶ ماه یکبار برو سونو بده حتما. ممنکه بیافته. من با ای یو دی باردار شدم. نگو افتاده بود و تو دهانه رحم گیر کرده بود. سزارین کردم دکتر ندید بعد از بچه دار شدن رفتم درش اوردم. همسرم فهمید ای یو دی هنوز تو شکممه. 

من ای یو دی رو که گذاشتم تا حالا بچه دار نشده بودم و دکتر نباید برام ای یو دی میگذاشت که اینکارو کرده بود. اینکه چرا افتاده بود رو نمیدونم. 

۶ ماه یکبار برو سونو بده حتما. ممنکه بیافته. من با ای یو دی باردار شدم. نگو افتاده بود و تو دهانه رح ...

باشه ممنون

اتفاقادیروز رفتم سونو گفت مشکلی نداره ولی همچنان میترسم

پایین اومدن دستگاه علایم نداره؟؟

الهی خوشبختی بشه تقدیرتون...
چرانباید ای یو دی میذاشت؟؟ یعنی با ای یو دی حامله بودی بچه دارم شدی دکتره نفهمید؟؟؟!!!

کسی که بچه دار نشده نباید ای یو دی بزاره. ممکنه پارگی ایجاد کنه.  ای یو دی افتاده بود پایین ولی در نیومده بود . تو دهانه رحم گیر کرده بود . به خاطر همین تو سونو نشون نداد. بچه دار شدم. زایمان کردم سزارین. بعدها همسرم حس کرد و گفت هنوز هست من دوباره رفتم دکتر معاینه کرد و دید گیر کرده

کسی که بچه دار نشده نباید ای یو دی بزاره. ممکنه پارگی ایجاد کنه.  ای یو دی افتاده بود پایین ولی ...

راست میگی توهنوز بچه دارنشده بودی ای یو دی گذاشتی واسه همینه

بازم شوهرت دستش دردنکنه!!یعنی خودت احساس نکردی گیرکرده یا کاملا نیفتاده؟؟

نه اصلا نگران نباش. همون چک کردن دوره ای رو رعایت کنی حله

ممنونم عزیزم

انشا..سروقتش میرم معاینه،چون دوتا بچه قدونیم قد دارم اونم سزارین..دیگه حامله بشم به فنا رفتم🤣🤣