2777
2789

خانوما. شما هم اینجوری هستید؟ تجربه یا راهکاری دارید؟ اگه قانونه جذبه پس چرا آرزوهام جذبم نمیشه فقط ترس ها و اتفاقات بد جذب میشه. دیگه کم آوردم.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تو ناخوداگاهت اینه که اگه نشه چی

چیکار کنم که از ناخودآگاهم پاک بشه این فکرا. زندگیم شده همش ترس که نکنه راجع به یه چیز بد فکر کردم سرم بیاد. راهکاری دارین؟ 

من خودم از خرافات فراریم  یه بنده خدایی میگفت تو فقط انرژی منفی جذب میکنی

تو قانون جذب میگه باید به اون چیزی ک میخوای فک کنی و حس کنی بهش رسیدی 

تو فقط بهشون فک میکنی

‏ینی گیرت بیارم،هی ببوسمت،هی ببوسمت

شما نگرانی و ترس بدست نیاوردن توی ذهنت خیلی قویتر از آرزوی مثبت هست 

هر لحظه به آرزوت فکر میکنی اما باورش نداری و ته دلت میگی نه بابا نمیشه یا اینکه نکنه اتفاق نیوفته ، نشونش هم اینه که جذب منفیت قدرت بالایی داره 

توکلت کم هست ، بسپار به خدا یا آرزوت رو بهت میبخشه یا بهترش رو ، بهش اعتماد کن از ته دل 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
چیکار کنم که از ناخودآگاهم پاک بشه این فکرا. زندگیم شده همش ترس که نکنه راجع به یه چیز بد فکر کردم س ...

به‌ یادت بیار که هر چی بخوای خدا بهت میده

پس استرس چی؟

هر موقع استرس گرفتی، نذار ذهنت کنترلت کنه

سریع مثبت کن فکرو

بگو من مطمئنم همونی که میخوام میشه

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
شما نگرانی و ترس بدست نیاوردن توی ذهنت خیلی قویتر از آرزوی مثبت هست  هر لحظه به آرزوت فکر میکن ...

دقیقا همینه. همش میگم نه بابا تا حالا نشده بعد اینم نمیشه. یا میگم منکه شانس ندارم اینبارم نمیشه

توکلم کمه. میدونم. تو زبون میگم خدایا هر چی تو صلاح بدونی ولی تو ذهنم پر از فکره که اگه نشه چی. زندگیم از بین میره و...