2777
2789
عنوان

دخترم روزی چندبار سکسکه میکنه

763 بازدید | 15 پست

الان چهارماهش تازه تموم شده ولی همچنان روزی سه چهار بار بعضی وقتا پنج بار خیلی کم دوبار سکسکه میکنه.نمیدونم چرا.ازاول اینطور بود.پس کی درست میشه .خانما می شرایط منو داشته لطفاً کسی اطلاعاتی داره بگه

میگن سکسکه نشونه سلامتی بچه هست 

زیادش نمیدونم

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکسکه زیاد از سردی معده است چیزهای گرم بخور تا شیرت گرم بشه

آخه چی بخورم.فککنم راست میگی چون زیاد گرمی نمی‌خورم.همش سردی.ولی اوایل که همش گرمی می‌خوردم هم سکسکه میکرد.یعنب از بدو تولد روزی چندبار.

بخدا انقد ناراحتم.تازه از دوماهگی آب دهن میریزه

عزیزم مشکل خاصی نیست که بخوای نگران باشی

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!