2777
2789

سلام.من تازه دوروزه فهمیدم باردارم.دیروز لکه قهو ه ایی کوچیک دیدم و تو ادرارم چند تاره قهو ه ایی دیدم.ولی از دیشب چیزی ندیدم.به نظرتون خطرناکه؟تا شنبه برم دکتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم خطرناک باشه من شنیدم میگن لکه قهوه ای نشانه باقی مونده ی پریودی ماه پیشه اگه قرمز باشه بده 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
استراحت کن.نزدیکی نداشته باش.شنبه حتما برو دکتر که واست شیاف بنویسه 

شیاف پروژسترون همون روز اول نوشت که هنوز لکه ندیده بودم.گفت 1شنبه آزمایش بتا تکرار کن بیا.با این وجود میگم دلیل لکه چی بوده

قسمتی از خون لانه گذینیه  تازه داره از بدنت خارج می شه اگه درد سرگیجه یا تهوع شدید نداری چیزی نیست استرسم برا بچه خوب نیست ولی اگه بازم دلت شور می زنه فردا با منشی دکترت تماس بگیرو بهش بگو ماما می یاد راهنماییت می کنه 

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐
نه هیچی ندارم فقط دیرز یبار تو ادرارم بود.دیگه چیزی نبود

خب همون باقی مونده خون لانه گزینیه که از بدنت خارج نشده بود ولی اینجا راهنمایی درست نمی شه با دکترت تماس بگیر عزیزم 

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐

مشکلی نداره من سر بچه اولم دو ماه لکه بینی داشتم سر دومی سه ماه.دکتر اولی برام شیاف نوشت با سونوی واژینال که از ترسم انجام ندادم دکترمو عوض کردم که گفت نیازی نیست.گفت اگر خدایی نکرده بچه مشکل داشته باشه تو سه ماه اول میفته وگرنه که این لکه ها چیز مهمی نیست