2777
2789

بچه ها تو تاپیک قبلیام گفتم بخدا قسم من تقصیری نداشتم ک منو فحش دادن (طبقه بالاشون هستم توقع دارن هر روز خونه اونا برم واسه کار ، ی روز که داشتم از خونه مامانم بر میگشتم چون نرفتم خونشون مادر شوهرم با خواهر شوهر مجردم کلی فحش دادن)منم دیگه از اونوقت تاحالا نرفتم خونشون ،،1 ماهی میشه،،الانم از قهر بدم میاد از طرفی اونام دیگه نمیان خونه من ،آیا من باید برم اونجا؟؟فقط اینو میدونم ک از من بدشون میاد چون من کلا آدم آرومی هستم و اهل زبون ریختن نیستم بهم گفتن تو با ما یکرنگ نیستی ولی بخدا اخلاقمه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

تاپیکای قبلم رو ببینین متوجه میشین چی شده

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

با اینکه اصلا مقصر نبودم آیا من باید برم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرت درد میکنه واسه اینجور چیزا برو

بنظرم قهر خوب نیست ولی اگه مقصر نیستی رفتنت زیاد جالب نیست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها کسی بوده تو شرایط من؟من اولین باره قطع ارتباط کردم ولی بدم میاد ،،از طرفی هم بی تقصیر بودم چ کنم 

اگه بری دفعه دیگه هم همین آش و همین کاسه

یه بار صبر کن ادب شه

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
سرت درد میکنه واسه اینجور چیزا برو بنظرم قهر خوب نیست ولی اگه مقصر نیستی رفتنت زیاد جالب نیست

نپ

ن مقصر نبودم ،عاشورارفتم خونه مادرم شب اونجا موندم فرداش رفتم دکتر بعد از دکتر ک برمیگشتم این وایساد فحش داد

وقتی بی احترامی کردن میخوای بری که خودتو کوچیک کنی؟

خودمم میگم باید برا خودمم ارزش قائل باشم ،آخه اونام میدونم تا ابد من نرمم نمیان ،خودشون خیلی بالا میبینن

نپ ن مقصر نبودم ،عاشورارفتم خونه مادرم شب اونجا موندم فرداش رفتم دکتر بعد از دکتر ک برمیگشتم این وا ...

حالا آشتی کنی فحش دادن بی احترامی واسشون عادی نشه بگن ای که خودش میاد آشتی

چه روز خوبیه امروز      مگه نه؟؟