سلام ب نظرتون جایی هست ک بشه از شیر دوش برقی استفاده کرد منظورم اینه ب نظرتون بیمارستانا ممکنه اجازه بدن ک چند روز بریم و از شیردوششون تو بیمارستان استفاده کنیم ،؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب کردی من که کلا مقابلشون انگار زبون ندارم بچه ی شوهرت پیشتون نیس؟دردسر درست نمیکنه؟
نه من روز اول گفتم نگهش نمیدارم اخه اون زنه هم اینجا خارج از ایران زندگی میکرد بعد دوست پسرداشت هی بچه اش رو میفرستاد پیش ما قشنگ میگفت من امشب قرار دارم تو نگهش دار منم گفتم ببین من نگه نمیدارم شرطمم همینه یکی دیگه اورده من جمع کنم نمیخوای ازدواج نکنیم اونم به طرفش گفت خداروشکر زنه از لجش بچشو برداشت برگشت ایران منم دیدم شوهرم توی ایمو باهاش حرف میزنه کم کم زنه هی لخت میاد وسط تصویر شروع میکنه از مهدکودک گفتن و فلان و بسار منم کلا اجازه حرف زدن رو گرفتم ازش گفتم یا اون بچت یا پسر من که انتخابشو کرد و دیگه بابچه اش حرف نمیزنه ولی خوب نمیدونم چرا من بده شدم انگار مارشوهرم و خارشوهرم فکر میکنن تقصیرمنه اون بچه دلتنگی باباشو میکنه درصورتی که اگه مادرش دلسوز بود هیچ وقت لخت نمیکرد خودشو بیاد جلوی تصویر یا هی پیامک عاشقانه بفرسته که بیا برگردیم و......منم حساسیت به خرج نمیدادم...ولی درکل از همشون راحت شدم