2777
2789
عنوان

شیردوش برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست
وااای ببخشییدا مثل شوهر من گاهی یک چرتی میگه درمورد انتر قبلیش دلت میخواد جرش بدی......حتی سرزایمان ...

خوب کردی من که کلا مقابلشون انگار زبون ندارم

بچه ی شوهرت پیشتون نیس؟دردسر درست نمیکنه؟

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🥺🤰حذف تاپیک
برای زخم نوک سینه روغن کرمانشاهی بزنین هم سریع خوب میکنه هم درصورتی که وارد دهان بچه بسه بی ضرره.&nb ...

خیلیییی ممنونم دوست عزیز از راهنماییت لطف کردی انجام میدم حتمااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارین شدم شیر نداشتم بعد از شیر دوش برقی بیمارستان استفاده میکردم هر یک ربع میدوشیدم سر یکیش هم ...

چقدرخوب اگه بشه و بیمارستان قبول کنه ک برم یه چند باری بدوشم خیلی خوب میشه

خوب کردی من که کلا مقابلشون انگار زبون ندارم بچه ی شوهرت پیشتون نیس؟دردسر درست نمیکنه؟

نه من روز اول گفتم نگهش نمیدارم اخه اون زنه هم اینجا خارج از ایران زندگی میکرد بعد دوست پسرداشت هی بچه اش رو میفرستاد پیش ما قشنگ میگفت من امشب قرار دارم تو نگهش دار منم گفتم ببین من نگه نمیدارم شرطمم همینه یکی دیگه اورده من جمع کنم نمیخوای ازدواج نکنیم اونم به طرفش گفت خداروشکر زنه از لجش بچشو برداشت برگشت ایران منم دیدم شوهرم توی ایمو باهاش حرف میزنه کم کم زنه هی لخت میاد وسط تصویر شروع میکنه از مهدکودک گفتن و فلان و بسار منم کلا اجازه حرف زدن رو گرفتم ازش گفتم یا اون بچت یا پسر من که انتخابشو کرد و دیگه بابچه اش حرف نمیزنه ولی خوب نمیدونم چرا من بده شدم انگار مارشوهرم و خارشوهرم فکر میکنن تقصیرمنه اون بچه دلتنگی باباشو میکنه درصورتی که اگه مادرش دلسوز بود هیچ وقت لخت نمیکرد خودشو بیاد جلوی تصویر یا هی پیامک عاشقانه بفرسته که بیا برگردیم و......منم حساسیت به خرج نمیدادم...ولی درکل از همشون راحت شدم

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
نه من روز اول گفتم نگهش نمیدارم اخه اون زنه هم اینجا خارج از ایران زندگی میکرد بعد دوست پسرداشت هی ب ...

من که خودمو کشتم دستم به هیچ جا بند نشد

تهش زنه رفت دنبتل دوست پسر و شوهر کردن الان نامزد کرده بازم کمتر شده این چیزاشون وگرنه پوست من کنده شد از وقتی ازدواج کردیم

من که خودمو کشتم دستم به هیچ جا بند نشد تهش زنه رفت دنبتل دوست پسر و شوهر کردن الان نامزد کرده بازم ...

خدا ادمو از شراین زنهای خراب درامان بداره البته اخرالزمان هم شده این خراب مرابا بیشتر طرفدار دارن والا

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
خدا ادمو از شراین زنهای خراب درامان بداره البته اخرالزمان هم شده این خراب مرابا بیشتر طرفدار دارن وا ...

این زنیکه یه اشغال به تمام معناس.امروز دوباره زنگ زده بود به شوهرم ناز و عشوه میومد یه دعوا انداخت بینمون.بچه ی اشغالتر از خودشم که دیگه نگم