2777
2789
عنوان

شیردوش برقی

187 بازدید | 24 پست

سلام ب نظرتون جایی هست ک بشه از شیر دوش برقی استفاده کرد منظورم اینه ب نظرتون بیمارستانا ممکنه اجازه بدن ک چند روز بریم و از شیردوششون تو بیمارستان استفاده کنیم ،؟؟ 

نمیدونم.ولی فکر نکنم اونقدر کاربردی باشه

خواهر من‌که بدردش نخورد واسه سیسمونیش خریده بودیم

اما شوهرم گفت زن سابقش واسه بچشون با شیردوش برقی میدوشیده شیرشو😤😤😤😤😤یادم اومد حرصم گرفت

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🥺🤰حذف تاپیک
نمیدونم.ولی فکر نکنم اونقدر کاربردی باشه خواهر من‌که بدردش نخورد واسه سیسمونیش خریده بودیم اما شوه ...

😂😂ببخشید بابت یاداوری

شیرم کمه راستش از طرفیم نوک سینم زخمه بچم ضعیفه درست بلد نیست میک بزنه دکتر میگفت شیر دوش برقی بگیر بدوش س چهار روز خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂ببخشید بابت یاداوری شیرم کمه راستش از طرفیم نوک سینم زخمه بچم ضعیفه درست بلد نیست میک بزنه دکتر ...

نه عزیزم😁😁😁

چون شیرت کمه نمیدونم شیردوش چقدر برات جواب بده.واسه خواهر من که زیاد جواب نداد

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🥺🤰حذف تاپیک
😂😂ببخشید بابت یاداوری شیرم کمه راستش از طرفیم نوک سینم زخمه بچم ضعیفه درست بلد نیست میک بزنه دکتر ...

من داشتم عااالیه .اگه بخاطر پولش میگی از دیوار  ارزون بخر.من دخترم بستری بود با شیردوش بیمارستان میدوشیدم

تو اینستا ی شیر افزا میفروشن فک کنم خوبه.تازه هرچی بچه بیشتر بخوره بیشتر شیر میاد

برای زخم نوک سینه روغن کرمانشاهی بزنین هم سریع خوب میکنه هم درصورتی که وارد دهان بچه بسه بی ضرره. 

واسه اینکه شیر بیاد تو سینه تون تو همین سایت خوندم یکی گفت _با عرض معذرت_ بدین همسر تون یکم میک بزنه چون فک بچه هنوز ضعیفه نمیتونه خوب میک بزنه

واسه افزایش شیر هم مایعات بخصوص دلستر و آبگوشت و نارنگی زیاد بخورین تجربه شده س

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من سزارین شدم شیر نداشتم بعد از شیر دوش برقی بیمارستان استفاده میکردم هر یک ربع میدوشیدم سر یکیش هم زخم شد اما بعد سه روز اینقدر میومد که شبها باید بیدار میشدم میدوشیدم وگرنه از درد میترکیدم

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
نمیدونم.ولی فکر نکنم اونقدر کاربردی باشه خواهر من‌که بدردش نخورد واسه سیسمونیش خریده بودیم اما شوه ...

وااای ببخشییدا مثل شوهر من گاهی یک چرتی میگه درمورد انتر قبلیش دلت میخواد جرش بدی......حتی سرزایمان من مادرش یک چیزی در مورد بچه قبلی شوهرم گفت نگووووو چه کردم چنان پریدم بهش ها اخرشم خط و نشون کشیدم برای همه و گفتن گور بابای زن قبلیش بچه ای که پس انداخته حق نداره کسی در مورد اون بچه حتی پیش من حرف بزنه و مادرش یکم زر زد کلا بلاکش کردم و حق دیدن پسرمو ازشون گرفتم 

خدایاشکرت 🌹🌹🙏