2777
2789
عنوان

کیا دوران مدرسه کتک خوردن؟؟

3378 بازدید | 64 پست

خب خب اول خودم اول دبستان ک بودم قسمت باد بودیم و به جای ا نقطه چین بود باید ا رو میزاشتیم سرجاش منم نفمیدم وبعد د گزاشتم معلمم با ته کتاب یکی زد توسرم🙄معلم ورزشمونم کلاس چهارم بودم باشلوارلی رفته بودم منو یکی دیگ ازبچه ها گف بچه ها کفشاشونو بریزن توسطل اشغال مابالانگه داریم عقده ای

الان هم کتک میزنن 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلم سوم ابتداییم همکلاسیمو اول مجروح میکرد بعد درمان میکرد یه بار باخط کش زد تو صورتش بعدش با کرم زخمشو میپوشوند

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

من

یه معلم داشتیم به ازای هر نیم نمره که از بیست کمتر میشدیم یه چوب میزد کف دستمون

یه روز من ١٩ شدم دوتا چوب محکم خوردم

یکی از بچه ها ٥ شد! باید سی تا میخورد! ولی معلمه گفت برو گمشو بیرون ریختتو نبینم 😳

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

كلاس ٤ بودم يه دفتر فانتزي ٢٠٠ برگ داشتم طرح توييتي روش داشت

خيلي گرون خريده بودم و دوسش داشتم بابام تو شرايط بدي بود اون موقه ها

بعد مشقمو يادم رفته بود بنويسم نامرد دفترمو پاره كرد كوبوند زمين 😭😭 اخ هنوز يادم مياد دلم ميشكنه

هي پرت ميكرد ميگفت دوباره بردار دفترو بده من

٥ بار اينكارو كرد 

دفترم خراب شد انداختم تو سطل آشغال

هيچوقتم روم نشد به مامان بابام بگم

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

کلاس اول بخاطر اینکه با ی دختر افغان دعوا کردم مقصر هم خودش بود😫 ی سیلی چپ و راست صورتم زد هم ب اون دختره بقیه هم شلنگ میخوردم بخاطر دیر اومدن از مدرسه😃 کلاس پنجم هم معلم نداشتیم مدیرمون اومد معلممون شد پای تخته سوال سانتی متر میلی متر پای تخته درست انجام ندادم جلو همه بچه های کلاس دختر پسر قاطی بودند محکم زد زیر گوشم اما گریه نکردم خندیدم هم کلاسی هم میگفتن اخی درد داشت چرا میخندی باید گریه کنی اخی چشاشو😑😑😑😔😔😢😂😂😂

با زندگی قهر نکنین،زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه با خودتون هم قهر نکنین،کسی نیست آشتی تون بده...!👊😏
كلاس ٤ بودم يه دفتر فانتزي ٢٠٠ برگ داشتم توييتي دوس داشت خيلي گرون خريده بودم و دوسش داشتم بابام تو ...

وای منم یه دفترداشتم برگه هاشو خاهربرادرام کنده بودن معلمه برداش بالا کرد دفترو به همه نشون داد گفت اینم دفتره اخه 😣

کلاس اول بودمزنگ راحت فقط من و چن نفر از بچه ها تو کلاس بودیم بعد که زنگ راحت تموم شد معلم اومد سره کلاس کلید کشوش شکسته بود گف کی شکونده دوتا از بچه هایی که تو کلاس بودن گفتن من شکوندم در صورتیکه کار من نبود به معلمم گفتم کار من نیست حرفاموباور نکرد وبا خط کش چن تا محکم میزد به دستم وگریه میکردم هیچوقت یادم نمیره 

وای منم یه دفترداشتم برگه هاشو خاهربرادرام کنده بودن معلمه برداش بالا کرد دفترو به همه نشون داد گفت ...

خيلي بيشعورن بعضيا 

دركت ميكنم

بيشتر از همه دلم ميسوزه كه بابام كل دوران مدرسه منو غيرانتفاعي ميزاشت با هر سختي بود كه اذيت نشم

بعد اين عوضي چقد تو اون يكسال اذيتم كرد اصلا دوسم نداشت

برعكس عاشق معلم اول دبستانمم

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

زمان ما جنگ بود معلما هم پدر برادر همسر یا بالاخره یه عزیزی رو تو جبهه داشتن همشون استرس داشتن وای به روزی که خبر شهادتشونو میشنیدن همه ناراحتیاشونو سر ما بچه ها خالی میکردن خب البته فرهنگ غلط تنبیه بچه هم بی تأثیر نبوده