2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم خواهرشوهرم خیلی عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 115 پست

خواهرشوهرم اننننقدر حسوده کهیه بار تو عروسی من و همسرم با هم رقصیدیم زن گنده گریه می‌کرد از حسودی 

بهد الکی گفت پام درد گرفت 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
دوستا منفقط خواستم درد و دل کنم  چون واقعا روزهای سختی رو میگذرونم از بی پولی زندگیمون گرفته ت ...

میدونم عزیزم زندگی پستی بلندی داره 

یه روزی ایشالا اونقد بهت پول بده تو زندگی کیف کنی 

ولی هیچوقت چشم رو هم چشم نکن

خواهر شوهرم ماشین داره شوهرش براش خریده من ندارم، اون وقت باید برم خودمو آتیش بزنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که ما اینجور نشیم من همیشه حدوسط رو رعایت میکنم.حتی باخانواده خودم.هر چیزی متعادل‌.. بعدم ب ...

درسته.ولی میگم همیشه بدون خانواده شوهر یه روی دیگه هم دارن خدانکنه اون روشونو ببینی. من هیچ بحثی نداشتم با داداشش دعواش شد من بغلش کردم نازش کردم گفتم ناراحت نشو بهد داداشش از خونه رفت بیرون منم باهاشون خداحافظی کردم اومدم و تا سه سال بعد اصلا ندیدمشون اصلا نگفتن شما هم وجود دارین حتی عروسیش دعوتم نکرد 

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم.
میدونم عزیزم زندگی پستی بلندی داره  یه روزی ایشالا اونقد بهت پول بده تو زندگی کیف کنی  و ...

ن اصلا ولی من خواهرشوهرم عین خواهرم میدونستم 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
زنیکه بیشعورش بود دعوا راه مینداخت....منتظرم چن روز دیگه بگذره گله کنم از مادرشوهرم،اونم ک قشنگ میبر ...

نه اتفاقا عزیزم نگو یا اگه گفتی حوری نگو که بگن ناراحت شدی و زودرنجی و بخوان زیر سوال ببرنت یه حور بگو که بی شخصیتی و بی درکی اونو برسونی حالت طلبکارانه و گلایه بگو نه ناراحتی...

این دیگه کارش از تیکه گذشته مستقیم میگه ،داداش اگ سر سفره یه لیوان اب دست زنت میدی منم انتطار دارم ب ...

میزدی دهنش همون موقع.

شوهر من از اول نامزدی تا الان که ۳سال گذشته غذا میکشه برا من، زیتون میزاره، دوغ میریزه.

خواهرش یبار گفت وااا ینی همه مردا اینجوری میشن زن میگیرن یا تو لوسی داداشم برات اینکارو میکنه.

گفتم دلت شوهر میخواداااا شیطووون.

فوری مادرش دعواش کرد. پاشد گورشو گم کرد

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
درسته.ولی میگم همیشه بدون خانواده شوهر یه روی دیگه هم دارن خدانکنه اون روشونو ببینی. من هیچ بحثی ندا ...

خب با داداشش قهر کرده دیگه

همه ی آدمها یه روی دیگه دارند فرق نداره

خب بهرحال ماهم خوهرشوهریم و هم خانواده شوهر..

آدم تو هر نسبیت که هست باید انسانیت اشته باشه.

من خواهر خودمو دوس دارگ ولی پرتوقع هست همش ازم توقع داره از همه لحاظ و واقعا از خواهر خودم خیلی دلخورترم؛همه چیز رو بد برداشت میکنه البته چون مشکلات زیادی داره اما برا همین خوبی خواهرشوهرم بچشمم میاد.

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
خواهرشوهرم اننننقدر حسوده کهیه بار تو عروسی من و همسرم با هم رقصیدیم زن گنده گریه می‌کرد از حسودی&nb ...

بله برون جاریم شوهرم شوهرم زیپ کفشمو بست. مادر و خواهر هودشونو زدن به چلاقی که نمتونیم کفش پامون کنیم🤣😂🤣😂🤣😂🤣شوهرمم گفت بشینید بپوشید خب😐

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
خواهرشوهرم اننننقدر حسوده کهیه بار تو عروسی من و همسرم با هم رقصیدیم زن گنده گریه می‌کرد از حسودی&nb ...

تو زندگی آدم موفقی شو، با شوهرت خوب باش، از حسودی خودشو نابود میکنه بهت قول میدم، ولی باهاشون کل کل نکن، حتما خدا باتوست. اونم اونقد میشینه تو ذهنش برات نقشه میکشه که میفته تو چاه

حسود هرگز نیاسود 

میزدی دهنش همون موقع. شوهر من از اول نامزدی تا الان که ۳سال گذشته غذا میکشه برا من، زیتون میزاره، د ...

هی خواهر....چ بلا ها ک سرم نیاورده و سکوت کردم وگاهی وقتی حتی معذرت خواهی البته بچه بودم وهستم تاحدودی ۱۶سالم بود عروسشون شدم الان دیگه تازه دوماه دیگه ۲۰سالم میشه....

مثلا چن روز پیش قرار بود شب همگی بریم عیادت فامیلشون اونم گفت اگ رفتین یادت باشه برام‌بستنی بیارین....ابجیش شوخی کرد گفت مگع نوکرته گفت عمرا زیر منت کسی برم پوووولشو میدم بیارن😏😏😏

حالادیگه نرفتیم و منم ب شوهرم گفتم ابجیت بستنب خواسته،شب بعدش دوتایی رفتیم بیرون دیگه واقعا یادم نبود بیارم براش یه کم حافظه کوتاه مدتم صعییفه

مادرشوهرم برگشه به شوهرم گفته‌ خوبه فقط یه بار یه چیز از زنت خواست خوب براش اوردین و.....منم دیگه کلا چیزی نگفتم.