2777
2789
عنوان

بیاین از بهترین غذاهایی که پختین ودستور پختشون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 97 پست

سیب زمینی های متوسط یا کوچیکو با پوست میشورم خوب بعد میذارم تو سینی فر روغن زیتون و نمک میزنم خوب و میذارم تا بپزن.بعد یه برش ضربدری میزنم جوری که جدا نشه قطعه ها فقط یه کم باز بشه سیب ها.داخلشو این موادو با قیف میریزم👈پنیر خامه ای.جعفری ترجیحا تازه.کره اب شده.کمی خامه.سس خردل.سیر له شده و نمک فلفل.خیلی خوب میشه البته بعنوان پیش غذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بچه ها پیاز تفت میدم ادویه میزنم  ربو سرخ میکنم مرغا رو جدا سرخ میکنم وبعد مرغ هارو تو قابلمه می ریزم و فلفل دلمه و گوجه می ریزم درشو دمی می زارم بپزه

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

من هر کاری میکنم مرغم خوب نمیشه..همیشه بو میده😔😔😔

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
دستورشو ميزاري؟

اول بلغور گندم رو با گوشت مرغ میزارم خوب بپزه بعد مرغ رو برمیدارم ریش ریش میکنم و استخوناشو جدا میکنم میریزم دوباره تو سوپ هویج ریز شده ذرت نخود سبز و قارچ رو میریزم میزارم پخته شن آخر هم1لیوان شیر واس دونفر اگ باشه میریزم میزام ک خوب جا بیفته ادویه هم فقط یکم نمک میریزم توش شیر رو قبل ریختن حتما گرم کن چون اگ سرد تو سوپ داغ بریزی میبره دوس داشتی2 قاشقم خامه بزن خوشمزش میکنه