من خودم خیلی مرغم خوشمزه میشه یعنی هر کی میاد خیلی خوشش میاد (تعریف نمیکنم ) دلیلش اینه که اصلا توش آب نمیریزم فقط سه تا گوجه با نصف فلفل دلمه روی مرغ می ریزم و زیرش رو تا میتونم کم میکنم ویه دمی می زارم دیگه اصلا بوی بد مرغ رو نداره اصلا هم وا نمی ره و وقتی درشو باز میکنم کلی آب انداخته انگار که واقعا توش آب ریختم یه بار امتحان کنین
خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
سیب زمینی های متوسط یا کوچیکو با پوست میشورم خوب بعد میذارم تو سینی فر روغن زیتون و نمک میزنم خوب و میذارم تا بپزن.بعد یه برش ضربدری میزنم جوری که جدا نشه قطعه ها فقط یه کم باز بشه سیب ها.داخلشو این موادو با قیف میریزم👈پنیر خامه ای.جعفری ترجیحا تازه.کره اب شده.کمی خامه.سس خردل.سیر له شده و نمک فلفل.خیلی خوب میشه البته بعنوان پیش غذا
نه بچه ها پیاز تفت میدم ادویه میزنم ربو سرخ میکنم مرغا رو جدا سرخ میکنم وبعد مرغ هارو تو قابلمه می ریزم و فلفل دلمه و گوجه می ریزم درشو دمی می زارم بپزه
خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...
اول بلغور گندم رو با گوشت مرغ میزارم خوب بپزه بعد مرغ رو برمیدارم ریش ریش میکنم و استخوناشو جدا میکنم میریزم دوباره تو سوپ هویج ریز شده ذرت نخود سبز و قارچ رو میریزم میزارم پخته شن آخر هم1لیوان شیر واس دونفر اگ باشه میریزم میزام ک خوب جا بیفته ادویه هم فقط یکم نمک میریزم توش شیر رو قبل ریختن حتما گرم کن چون اگ سرد تو سوپ داغ بریزی میبره دوس داشتی2 قاشقم خامه بزن خوشمزش میکنه