2777
2789
عنوان

یه جمله یا پیامک لازم دارم لطفا

75 بازدید | 12 پست

با همسرم دعوامون شده بود سر بیرون رفتن 

امروز ظهر آشتی کردیم 

همیشه شبا پیام شب بخیر میداد 

امروز نداده 

میخوام یه پیام بدم که محتویاتش از آشتی و اینکه چرا یادم نکرده 

نمی خوام مستقیم بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوسه ام را می گذارم پشت در / قهرکردی , قهرکردم , سر به سر

تو بیا , در را تماما باز کن / هر چه میخواهی برایم ناز کن

من غرورم را شکستم , داشتی ؟ / آمدم , حالا تو با من آشتی ؟

نامزد بودم اینو یه بار براش فرستادم نمدونم فازمی چی بود. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

من زمان مجردیم یک خواستگار داشتم که قرار بود با هم آشنا بشیم بعد قهر کردیم خیلی مغرور بود دو شب بعد اس داد،گاهی شاپرکی را از تار عنکبوت میگیری تا رهایش کنی شاپرک میان دستانت له میشود...نیت تو کجا و سرنوشت کجا....الان که گفتی یاد اونموقع افتادم☹

بگو من آشتی ام توچرا یادم نکردی؟😂😂😂

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
امشب شبم را به خیر نسپردی تا صبح کابوس خواهم دید چشمهایم را نمیبندم تا نخوابم

به نظرتون همینو بفرستم 

همشون خوبه 

ولی فقط یه دونه میخوام بفرستم 

پرو نشه 

اینم بگم اگه من پیام بدم دیگه میره رو فاز اینکه همیشه من پیام بدم 

امتحان کردم

دلمم نمیخواد فردا که بر میگرده بینمون کدورت باشه