2777
2789
عنوان

کیا باوجود پریودی..باردار بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ماشاالله پشتکار رحم من که این یکی بزام کلن برش میدارم میندازمش جلوگربه

😂😂😂 انقدر میخندما بهش ، هردفه ک میخندم گریه هاش شدت میگیره

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
😂😂😂 انقدر میخندما بهش ، هردفه ک میخندم گریه هاش شدت میگیره

من بامغز استخونام درکش میکنم من وقتی فهمیدم باردارم جوش کردم رفتم یهرعالمه دارو عطاری خریدم نشستم سه چهار روز خوردم از زعفرون سیاه دونه عروس پشت پرده و....اما اینقد سفتدچسبیده که نگو

انجا که خدا هست کجاست؟؟
من بامغز استخونام درکش میکنم من وقتی فهمیدم باردارم جوش کردم رفتم یهرعالمه دارو عطاری خریدم نشستم سه ...

وای مامانه منی ک توووو

سره داداشم بقران باشگاه رفت ، همه چی خورد ، ولی سقط نشد ک ، الان کلاس اوله😄

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
وای مامانه منی ک توووو سره داداشم بقران باشگاه رفت ، همه چی خورد ، ولی سقط نشد ک ، الان کلاس اوله😄

من اشپز خونه شستم فرش شستم ملافه با دست شستم پتو شستم اما اصلا انگار نه انگار

انجا که خدا هست کجاست؟؟
من اشپز خونه شستم فرش شستم ملافه با دست شستم پتو شستم اما اصلا انگار نه انگار

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته😙خدا خواسته شما این بچرو دنیا بیاری

اتفاقا این بچه هایی ک ناخاسته هستن ، بعدها خیلی بدرده پدر و مادر میخورن

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته😙خدا خواسته شما این بچرو دنیا بیاری اتفاقا این بچه هایی ک ناخاسته هس ...

خداکنه حالا که میخواد بیاد با اینهمه زهر ماری که خوردم ناقص نشده باشه میترسم

انجا که خدا هست کجاست؟؟
خداکنه حالا که میخواد بیاد با اینهمه زهر ماری که خوردم ناقص نشده باشه میترسم

از مامانم ک بدتر نیستی

لیوان ب لیوان زعفرون و چای پونه و ... خورد 

نگران نباش اتفاقا بااینکارا میگن بچه بدتر شیطون میشه

خانما واقعا با پری حامله بودید من الان دارم میخونم تاپیک های شمارو خیلی وقته گذشته از زمانش منم پری شدم و از موقعی پری تموم شده بازم کمر درد وزیر دلم درد می‌کنه یعنی منم حامله. ام معده دردم دارم و سمت چپم زیر دلم مثل سوزن میزنی گاهی میشه

خدایا کمکم کن مادر بشم