2777
2789
عنوان

ازتجربیاتتون درمورد امتحان رانندگی بگین🚗🚕

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 54 پست
اخه خیلی جالبه.😐 چون بارداری ، افسر کمک کنه دنده رو عوض کنی، جالب نیس؟ مگه چقدر کار داره دنده عوض ...

باردار بودم نمیدونم دلسوز بود و مهربون شکمم به کمربند گیر کرده بود اونم فکر میکرد کار خیلی خوبی درحقم میکنه بهم سخت نگذره البته ماشینش قراضه بودااا کلاچش فوق العاده سفتت و دنده اش مزخرف جا نمیرفت بعد هم که میزدی جا یه صدای خفنی میداد قاااارت

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دفعه اول سوار ماشین دوس پسرم شدم زدمش به تیرچراغ برق😐😐😐شانس آوردیم لامپش نیفتاد رو سقف ماشین🤕 ...

😂😂😂😂😂😂

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
بمنم گفتن تو بارداریت برو ها نرفتم😂😐  من باردارشدم دیگه نرفتم  الان یکسال بیشتر وقت ند ...

من تو بارداری خیلیی شجاع شده بودم بعدشم رانندگی میکردم تا دکترم ممنوع کرد برام بعد زایمان دیگه جرات قبل نداشتم بعد چندماه بزور شوهرم نشستم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اول:دوبل زدم به جدول دوم :پارک ال زدم به دیوار  سوم :خدا به خیر کنه

پارك ال مگه ميگيرن هنوز

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

من دفعه دوم قبول شدم،تجربه که ندارم ولی خاطره م این بود که انننقد میترسیدم و میلرزیدم که پاهام قشنگ رو پدالا بالا پایین میشد صدا میداد افسره هم فهمید اما همون دفعه قبول شدم انشاالله گواهینامه گرفتی حتما زیاد برو تمرین 

پارک دوبلم ینی به ماشینه چسبوندم😑 دنده عقب تو کوچم انقدر استرس داشتم کج و کوله تو کوچه رفتم که گفت ...

وای خدا😂😂😂😂😂خیلی باحال بودی

من تو بارداری خیلیی شجاع شده بودم بعدشم رانندگی میکردم تا دکترم ممنوع کرد برام بعد زایمان دیگه جرات ...

من برعکس خیلی محتاط شدم رو بارداریم