ژاله333 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 1035 عنوان حالم خیلی بده باشوهرم دعو اکردم 199 بازدید | 8 پست چندروزپیش باشوهرم بحثم شده خونه بابامم بودم هرجامیره سرکاربرمیگرده یادعوامیکنه یامیگه مارم سخته یااازاین حرفامن خودم کارمیکنم سرزمین کشاورزی گفت سرکا رم باهات نمیام دیگه من طاقتم تموم شدخیلی دعوامون شدخیلی حرفای بدی بهم زدیم من کارکرده بودم بده کاریمون داده بودیم کولرخریده بودیم بعضی وقتاخرج خونه میدم گفت پولات وخرج خونه من ک نمیدی براخودت خرج میکنی خونه بابامینابودیم رفت بعدازچندروزبهش اس دادم گفت براچی اس میدی بروطلاق بگیرمن دیگه نمیخوامت فک.میکنم مجردم حلقموگوشی ک برات خریدم برام بفرس به داداشم گفتم گفت اگه تاچندروزدیگه نیومدبرودرخواست طلاق بده خودشم بکشه دیگه نمیزارم بری خونه اش الان نابودم 1398/07/11 | 19:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 متاسفم😢😢 خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
nazijjj عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 2086 چ گستاخش کردی...چرا دعوا میکنه اخه؟؟بچه دارید؟؟حتماپشت دستش داره والا
shirinsa عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2708 برگرد سر خونتمشاور هم برو ببین چه کار باید بکنیفعلا معذرت خواهی کن آشتیش بده ولی فکر راه چاره باشگوشی و حلقه هم لازم نیست بهش پس بدی شما زن و شوهرید نه نامزد
rahil1375 عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 832 انقد خرج دادی پرور شد زن باید خونه بشینه ببخشید کورشه شوهره زن برد خرج بده ب مردا نباید لطف کرد همشون سریع پرورو میشن زن بردن خرج بدن والا ااااا