2777
2789
چجوری سرخ کنم خالی 🙂

اره  مرغو سرخ کن   سیب زمینیم سرخ  کن  اگه کشمش دوست دارین    پیازداغ  درست کن با کشمش   سرخش کن باادویه کنارش 

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرغ گذاشتم با اب بپزه بعد نمیدونم چیکارش کنم 😐

با گوجه و خیارشور و سس مایونز ساندیچش کن بزن بز بدن

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
اره دیگه مرغتو سرخ کن با برنج و سیب بخورین

مرسی

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
داریم مریم باغ پیش مادر شوهرم معلوم نیس بمونیم یا نه اگه موندیم که هیچ اگر نموندیم میریم بیرون  ...

خوش بگذره مریم گلی

گاهی اوقات حسرت تکرار یک لحظه دیوانه کننده ترین حس دنیاست ...

اگر تنبلی بزارم کنار میخوام پاشم عدسی درست کنم 😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم