2777
2789
عنوان

بی بی چک توروخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 25 پست
6 ساعت بعد که مدار اعتبار نیست همون 5 تا 10 دقیقه اول باید دو خط بیافته

خب این تو اون زمان دوخط ننداخته که بعد 6 ساعت هاله انداخته...ارزشی نداره..پشت بی بی چک هم نوشته

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب این تو اون زمان دوخط ننداخته که بعد 6 ساعت هاله انداخته...ارزشی نداره..پشت بی بی چک هم نوشته

اخیش خیالم راحت شد ولی بنظرتون چرا پریودم باز نشد یا نمیشه ☹️☹️☹️☹️

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
دختردومیمم ناخواسته بود واقعا از هر چی بچه اس فراریم 

عزیزم پشت بی بی چک هم نوشته تاچه زمانی معتبر هست

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68
اخیش خیالم راحت شد ولی بنظرتون چرا پریودم باز نشد یا نمیشه ☹️☹️☹️☹️

نمیدونم احتمالا چون قرص ارژانسی خوردی یه عده سه روز بعد پریود میشن یه عده میره تا پریود بعدی

من خودمم عقب انداختم دارم سکته میزنم میخام برم آزمایش خون بی بی هام که منفی بود!!

نمیدونم احتمالا چون قرص ارژانسی خوردی یه عده سه روز بعد پریود میشن یه عده میره تا پریود بعدی من خود ...

شمام بچه دارین ؟؟؟ من یه دخترم ۹ ماهشه یکیش ۲۶ ماهشه 😭😭😭😭

شمام بچه دارین ؟؟؟ من یه دخترم ۹ ماهشه یکیش ۲۶ ماهشه 😭😭😭😭

من یه دختر دوساله دارم تازه اومدم سرکار اصلا شرایط شو ندارم...زعفرون رازیانه هم خوردم اما اثری نداشته..کمر درد شدید دارم زیر دلمم گاهی درد میگیره...مثه چی میترسم..البته همسرم که میگه من مطمئنم چیزی نیس خدا خودش به دادم برسه

من یه دختر دوساله دارم تازه اومدم سرکار اصلا شرایط شو ندارم...زعفرون رازیانه هم خوردم اما اثری نداشت ...

انشالله ک هیچی نیست زوده زود پری میشیم هم من هم شما 😢😢😢😢