2777
2789
عنوان

ازتون کمک میخوام

85 بازدید | 11 پست

دوستان من الان 2 ساله که با یه پسری دوستم و دوسش دارم اونم منو دوس داره و قصدش ازدواجه اما فعلا گفتم نیاد 

من قبل از اون چند ماه با یه پسر دیگه بودم   اون انقدری که این دوست پسرم دوسم داره منو دوس نداشت اما من نمیدونم چرا اونو بیشتر دوس دارم به نظرتون چیکار کنم که اون منو دوس داشته باشه و من بتونم به اون برسم 

البته میدونم که نمیشه چون من موقعی که با اون بودم یه کار اشتباه کردم 😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما داری خیانت میکنی اول با این به هم بزن بعد به فکر اون باش 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
شما داری خیانت میکنی اول با این به هم بزن بعد به فکر اون باش 

خب اومدم این کارو کنم اما این از بس دوسم داره ول کن نیست

بعدشم اینو هم دوس دارم اما اونو یه کوچولو بیشتر

به ازدواج فکر نکن.چون مرددی و تو فکر یکی دیگه.دوستیتم بااین بنده خدا قطع کن که بهت دل نبنده 

خب مشکل اینکه دل بسته 

البته خودمم که گفتم دوسش دارم اما ن به اندازه اون 

اما اون دوس پسرم منو دوس نداره فقط برای خوش گذرونیش میخواد

عزیزم نمیخوام نصیحت کنم ولی این کار اشتباهه .اما به نظر من بی محلی جواب میده چون هر چی آویزون طرف باشی اون هم ازت دور میشه.  اما یادت باشه کسی رو که دوست داشته باشی بهش خیانت نمیکنی با یکی دیگه وارو رابطه بشی

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@
خب اومدم این کارو کنم اما این از بس دوسم داره ول کن نیست بعدشم اینو هم دوس دارم اما اونو یه کوچولو ...

شما هنوز به بلوغ فکری نرسیدی ازدواج نکن بعدا به مشکل میخوری عزیزم در مورد لباس صحبت نمیکنی انسانن دلم برای پسر سوخت

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
خب مشکل اینکه دل بسته  البته خودمم که گفتم دوسش دارم اما ن به اندازه اون  اما اون دوس پس ...

خودت میگی برای خوش گذردنی انقدر خودتو بی ارزش نکن فعلا به ازدواج فکر نون ۱۸ سال سن خوبی برای ازدواج نیست

عزیزم نمیخوام نصیحت کنم ولی این کار اشتباهه .اما به نظر من بی محلی جواب میده چون هر چی آویزون طرف با ...

خب منم همین کارو کردم و بهش بی محلی میکردم اما اون اصلا براش فرقی نداشت 

چند وقت بعدشم رفت تهران 

دیشب انقدر دلم براش تنگ شده بود بهش زنگ زدم میگفت یک ماه دیگه میام

خوذمم میدونم اون منو برای ازدواج نمیخواد چون یه اشتباه بزرگ کردم

خودت میگی برای خوش گذردنی انقدر خودتو بی ارزش نکن فعلا به ازدواج فکر نون ۱۸ سال سن خوبی برای ازدواج ...

خب خودش که میگه دوسم داره اما احساس نمیکنم

هر وقت هم با خط ناشناس بهش زنگ میزنم میدونه منم سریع میگه سلام.... خانوم بعد وقتی بهش میگم از کجا فهمیدی میگه خب من با هیچ دختر دیگه ی رابطه ندارم