2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم من انسانی بودم.رتبه ۱۲۰۰ .فرهنگیان قبول شدم

عزیزم ببخشید محض کنجکاوی می پرسم

رتبه ت که خوبه چرا رشته های دیگه نزدی؟

علاقه داری به معلمی؟

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ن عزیزم اصلنم دیر نیست. من روزی ۸ ساعت اینا بعضی روزا کمتر بعضی روزام یه ساعت اینا بیشتر. من دوسال قلم چی میرفتم.آزمونای قلم چی از لحاظ تعداد نفرات خوبه .به آدم یه چیز واقع بینانه میده.بعد هر خوندن تست کار میکردم براش و تگدرسای تک درسی مثل اقتصاد و روان  جامعه رو خیلی خوندم .

عزیزم ببخشید محض کنجکاوی می پرسم رتبه ت که خوبه چرا رشته های دیگه نزدی؟ علاقه داری به معلمی؟

اشکالی نداره 😄 سوال خیلیا بوده تا حالا.بله علاقه داشتم به تدریس.الانم آموزش ابتدایی میخونم ک خیلی شیرینه همم از لحاظ شغلی برا خانوما مناسبه.

ن عزیزم اصلنم دیر نیست. من روزی ۸ ساعت اینا بعضی روزا کمتر بعضی روزام یه ساعت اینا بیشتر. من دوسال ق ...

یعنی الان من برم قلم چی و تستاشو کتاباشو بخونم و  روزی ۵ یا ۶ ساعت بخونم میتونم ؟حفظیاتم خیلی خوبه

اشکالی نداره 😄 سوال خیلیا بوده تا حالا.بله علاقه داشتم به تدریس.الانم آموزش ابتدایی میخونم ک خیلی ش ...

موفق باشی عزیزم

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
منم انسانی ام دوازدهم 

منم نظام جدید بودم .ببین کنکور بیشتر خوندن نیست خوب خوندنه ساعت مطالعه مهم نیست.یکی هست الان تو دانشگاه همکلاسیمه رتبه ۲۰۰۰ انسانیه.تودبیرستان تجربی خونده و یه سال در نیومده الان کنکور انسانی داده اون میگفت من روزی چهار ساعت میخوندم ولی خوب میخوندم.از الان سعی کن اشکالتت رو رفع کنی بع قواعد عربیتو قوی کن هم برا عمومی خوبه هم اختصاصی بعدش آرایه های ادبی زیاد کار کن برا ادبیاتم خوبه برا فنون هم به کارت میاد .اقتصاد خیلی کار کن .قشنگ همه چیو مفهمومی بخون .حفظ نکن

منم نظام جدید بودم .ببین کنکور بیشتر خوندن نیست خوب خوندنه ساعت مطالعه مهم نیست.یکی هست الان تو دانش ...

مرسی عزیزم 

امیدوارم بتونم چون واقعا دبیری رو دوس دارم  بهش فکر که میکنم بال درمیارم

یعنی الان من برم قلم چی و تستاشو کتاباشو بخونم و  روزی ۵ یا ۶ ساعت بخونم میتونم ؟حفظیاتم خیلی خ ...

اره مبتونی به شرطی ک وسطش جا نزنی قشنگ یه برنامه خوب بنویس برا خودت ازمون میری تحلیلش کن ببین کجا ایراد داری .بعدش گوشی و تلویزیون اینا رو کم کن واقعا موثره یه سال بزار همه چیو کنار کتاب تست هم همشو قلم چی نخر از انتشارات مختلف بخر .قلم چی کتاباش زیاد خوب نیست من فقط از اقتصاد قلم چی استفاده کردم ک فوق العاده بود .تست خیلی کار کن تستای کنکورای شال پیش رو نزدیک کنکور بزن 

مرسی عزیزم  امیدوارم بتونم چون واقعا دبیری رو دوس دارم  بهش فکر که میکنم بال درمیار ...

خیلی عالیه انشالله همکار شیم😍 نمیدونی چه حس خوبیه من الان دقیقن رشته مورد علاقم دانشگاه مورد علاقم و محل خدمت هم شهر خودم در اومدم چه حس نابیه.وقتایی ک خسته شدی وقتایی و کم اوردی بهش فکر کن نزار از دستت بپره.چون فرهنگیان هم رتبه خوب بر میداره هم کم بر میداره