2777
2789

سلام دوستای گلم کاپو چینو هستم .یه دوست دارم شش سالی هست ازدواج کرده و مادر شوهرش واقعا یه موجود عجیبیه که من به شخصه نمونشو هیچ جا ندیدم براتون خصوصیاتشو میگم فقط صبور باشید و کو کو نکنید بعدش مطمئن باشید مادر شوهراتون هرچی بدم باشه میزارید رو سر وقدرشونو میفهمید😑 لطفا بعدش کسایی که میخوان بگن دروغه و ..از همین الان تاپیکو ترک کنن چون اگر هدف پر بازدیدی بود شب تاپیک میزدم اوکی؟

کاپوچینو هستم. بازگشت غرور آفرین به سایت،     

تازه یه روز بوده که ازدواج کرده بوده میبینن ساعت 6 صبح وحشتناک دارن در خونه رو میزنن با وحشت درو باز میکنن میبینن مادر همسره میگه براتون صبحانه اوردم😑😑😑

خدا لعنت کنه کسایی که بد هستن زندگی رو به بقیه زهر میکنن مگه ما چقدر عمر میکنیم که نصفشم از بقیه ازار ببینیم  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه یه روز بوده که ازدواج کرده بوده میبینن ساعت 6 صبح وحشتناک دارن در خونه رو میزنن با وحشت درو باز ...

وای خدا من بودم سکته میکردم قلبم وایمیساد کلا از 11 شب به بعد از صدای تلفن بیزارم صبح زودم کسی بیاد دم خونمون متنفرم 

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

چند وقتی میگذره میخوان ماه عسل برن مشهد که میگه منم میام همسرش میگه مادر ماه عسله نمیشه که.دوستم دلش میسوزه میگه باشه شما هم بیا یه زیارتی هم میکنی.بعدش میرن هتل این میگه من برم زیارت حالا حرم دقیقا رو به روی هتلشون بوده و امکان گم شدنش نبوده.میره و میبینن خبری ازش نیست بعد از کلی گشتن به پلیس خبر میدن عصری پیداش میکنن در حالیکه به پلیسا گفته بوده عروسم کیف پولمو برداشته بوده پول نداشتم برگردم هتل😑😑😑

یه شبم باز ساعت سه به اینا زنگ میزنه که میترسم حالا طبقه پایینه ایناست.میرن میارنش بالا بعد میبینن صبح تو رختخوابا جیش کرده😑بعد که میپرسن میگه که یادتون باشه منو تنها نزارید وگرنه خودمو خیس میکنم

حالا از اینا بگذریم این خانم حقوق بگیرن و مشکل مالی ندارن.یه روز یکی از همسایه ها میاد میگه به دوستم که مادرسوهرت داره سر خیابون گدایی میکنه.اینم زنگ میزنه به همسرش میرن میبینن بله یه کاسه جلوش نشسته کنار خیابون.گفت همسرم کارد میزدی خونش در نمیومد داد میزنه این چه کاریه میگه واسه اینکه منو کلا از نظر مالی ول کردید در حالیکه دوستم قسم میخورد خیلی ساپورتش میکنیم.خلاصه میبرن روان پزشک همه قرصارو میندازه سطل آشغال میگه روانی خودتونید از دست اینا هیچیم نمیخوره میگه توش قرص میندازید

بچه ها بخوام بنویسم یه کتاب میشه ولی دوستم نابود شده گفت همسرم با اینکه کارای مادرش خیلی رو مخشه و میدونه مشکل داره میگه چکارش کنیم ببریم تیمارستان؟فردا بیوفتیم رو زبونا