2777
2789
عنوان

مسلمون نا مومن

227 بازدید | 17 پست

سوال دومم اینه ، هممون خطاهایی داشتیم

منم داشتم

بارها توبه و استغفار کردم و سعی کردم درست زندگی کنم ، ولی نهایتا یک سال یه زن مومن نماز اول وقت خون و خوب شدم ، اخیرا همه واجباتم ترک شده و توفیق گریه و توبه هم ندارم انگار ...

قرار میذارم با خودم فردا اول صب بیدار شم نمازمو بخونم و بعد همه نمازامو بخونم ، ولی نماز صبحم خوندم و بقیشو نه ...

نظری ، پـیشنهادی چیزی برا آدم شدنم دارید ؟

همین که عذاب وجدان داری یعنی خیلی جلویی نذر کن مثلا بگو چهل روز نماز اول وقت میخونم اینطور بشه

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مسافران اربعین بخواین براتون دعا کنن

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)

شاید عادت یا گناه خاصی رو اوردی ک اینجوری فاصله گرفتی از نماز و واجبات

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
چرا اخیرا ترک کردی؟ مشکلات ؟ ناامیدی؟ یا همینجوری؟

اصلا انگار یه ادم دیگه شدم ...

ناامید ، نمیدونم بودم هستم یا نه! اصلا نمیدونم چی میخوام و چمه

بدیش اینه که زمانی ک خیلی خوب بودم ازدواج کردم ، و جلوی شوهرم دارم نقش همون خوبه رو بازی میکنم ، ولی مگه خره که نفهمه ؟

شبیه این آدمای بی خدا شدم ... 

اصلا انگار یه ادم دیگه شدم ... ناامید ، نمیدونم بودم هستم یا نه! اصلا نمیدونم چی میخوام و چمه بدیش ...

منم قبلا خیلی خوب بودم، ولی اخیرا مثل شما شدم. البته من علتش رو میدونم چرا. اگه راه حلی پیدا کردی به منم بگو  

خیلی 
اصلا انگار یه ادم دیگه شدم ... ناامید ، نمیدونم بودم هستم یا نه! اصلا نمیدونم چی میخوام و چمه بدیش ...

مطالعه کن کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم اقای پناهیان رو پیشنهاد میکنم

به خودت تلقین نکن که نمبتونم

توکل کن بخدا از خودش بخواه جلسات ختم دعا و قران شرکت کن ذکر بگو کافیه تصمیم بگیری و بخوای 

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم رو قبل از هر کار بگو

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره