2777
2789
عنوان

تپلی -___-

161 بازدید | 16 پست

سلام خانوما وقتتون به خیر.

راستش روم نشده تا حالا از دکتری کسی بپرسم.

من بجز اینکه خودم چاقم ، دست و پامم تپله ، منظورم بعد از مچ هست ، پنجه دست و پا!

میشه اینا رو هم کوچیک کـرد؟ میشه مثلا انگشتا رو هم لاغر کرد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست وپا تپلی که خوبه من برعکس شکم پهلو دارم دستام پاهام لاغر به اونایی یه دست تپلن میگن استخون بندیشون کلفته 

مشکلات پوستی داشتین لک  تیرگی . جوش وجای جوش  مشکلات رحمی در خدمتم.       Fateme1634@  آی دی تلگرام .    مکانی برای رسیدن به آنچه آرزویش را داشتید👱🏻‍♀منحصر به فرد😍کمتر پرداخت کن و بیشتر انتظار داشته باش💝🌺همه چیز برای زیبایی و طراوت شما مهیاست💝بفرمائید...

اره میشه عزیزم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دست وپا تپلی که خوبه من برعکس شکم پهلو دارم دستام پاهام لاغر به اونایی یه دست تپلن میگن استخون بندیش ...

مشاوره لاغری

تل گرام

F_Ghorbani90

نماینده محصولات پوستی آگوستا / نماینده نوشیدنی های سلامت نیوشا

ژل لاغری بزن 

مشکلات پوستی داشتین لک  تیرگی . جوش وجای جوش  مشکلات رحمی در خدمتم.       Fateme1634@  آی دی تلگرام .    مکانی برای رسیدن به آنچه آرزویش را داشتید👱🏻‍♀منحصر به فرد😍کمتر پرداخت کن و بیشتر انتظار داشته باش💝🌺همه چیز برای زیبایی و طراوت شما مهیاست💝بفرمائید...

حتی در حدی لاغر میشه

که انگشتر تو دستت غلت بخوره😁بخدا ثابت شدس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ژل لاغری بزن 

مگه تأثیر داره😁

مگه تأثیر داره😁

من استفاده نکردم  شنیدم خوبه ژل فلفل قرمزه