2777
2789
عنوان

ساک حاملگی دفورمه و نامنظم

1267 بازدید | 14 پست

سلام هفته هفتم رفتم سونو گفتن ساک حاملگی دفورمه و نامنظم دکتر گفت دو هفته دیگه دوباره سونو کن از روز سونو چهار روز گزشته و امروز یه لک خیلی کم دیدم یعنی داره سقط میشه  خیلی نگرانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که نگفتی چون استرست برای بار بعد بیشتر میشه...گرمی بخور فراوان انقدر که به جای شام و ناهار عسل و خرما و دارچین بخوری فراوانننننن...بعدم زمان تخمک گذاریت اون یه هفته ای که دکتر بهت تایم میده یه شب در میون رابطه باشه با یه بار و دوبار اکتفا نکن حداقل4یا5بار در طول اون هفته یه سری آزمایشم میده دکتر برای خودت و شهروت که حتما حتما انجام بدین من سوره مریمم زیاد خوندم...بعد6سال و سه تا پوچ خدا بهم نظر کرد ایشالا دل شمام شاد بشه

خوبه که نگفتی چون استرست برای بار بعد بیشتر میشه...گرمی بخور فراوان انقدر که به جای شام و ناهار عسل ...

شوهرم فردا داره میره کربلا بهش نگفتم که نگران نشه سه ماه قبل هم سقط داشتم ایندفعه هم اینجوری شده نمیدونم چیکار کنم 

شما هفته چندم بودی بعد چند ماه دوباره باردار شدی مشکلت مثل من بود ؟ببخشید اینقد سوال میکنم

من سه تا پوچ داشتم که همه حدود هفته هفت و هشت پو شد اولیش سال۹۰بود دومی و سومیش هر دو سال ۹۳به فاصله دو ماه و دو ماه بعدش بازم باردار شدم که این خدا رو شکر برام موند یعنی تو شیش ماه سه بار من باردار شدم و مشکلمم دکترا نفهمیدن گفتن باید بری ابن سینا تهران منم خودمو طبق طب سنتی بستم به گرمی خوردن و تعداد نزدیکی هم زیاد که رحم عادت کنه دستمم هی به قران بود زیاد یس و مریم و واقعه میخوندم و بهم انرژی مثبت میداد دیگه خدا بی دوا دکتر حاجت روام کرد که ایشالا شمام همبنطور میشی

من سه تا پوچ داشتم که همه حدود هفته هفت و هشت پو شد اولیش سال۹۰بود دومی و سومیش هر دو سال ۹۳به فاصله ...

سلام عزیزم...برای منم دعا کن...منم ساک نامنظم دارم...شش هفتمه...قلب تشکیل شده و خونریزی ندارم اما دکتر گفت شیاف بزنم تا هفته بعد...به نظرتون احتمال سقط هست؟

سلام عزیزم...برای منم دعا کن...منم ساک نامنظم دارم...شش هفتمه...قلب تشکیل شده و خونریزی ندارم اما دک ...

قلب تشکیل شده پوچ نیست عزیزم منم سر بچه م خونریزی داشتم ولی ساک منظم بود ها شیاف دادokشدم ایشالا برای شمام همینه فقط به کسی فعلا نگو بارداری