2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص شفافن معجزه میکنه.ضررشم خیلی کمتر از ژلوفن و بروفن و این هاست

منم فقط با این قرص آروم میشم وگرنه هرچی زعفران و دارچین و نبات داغ میخورم هیچ تاثیری نداره بعدش  همشو بالا میارم😑

خدایا شکرت

من همیشه همون اول که درد شدید شروع میشه یدونه شیاف دیکلوفناک استفاده میکنم. آب روی آتش هست برام. 

کیسه آب گرم هم خیلی خیلی مفیده ولی خوب برای زمانی که خونه باشی و بتونی بخوابی 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

قانوما بعد خوردن قرص اورژانسی خون میاد؟

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

من همیشه با قرص مفنامیک اسید دردم خیلیی کمتر میشه 

سعی کن دراز بکشی کیسه آب گرم بزار رو دلت یا اگه نداری یه بطری رو پر اب داغ کن بزار رو دلت 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

اخه اینا میگن روز اول بخوری خونریزی رو زیادترمیکنه

اره خونریزی و زیاد میکنه حتی میگن برای اونایی که حس میکنن باردارن اما هفته اولشونه نینی و سقط میکنه اما برای درد خیلی خوبه من خواهرم خیلی درد میکشید بیچاره در حدی قشنگ گریه میکرد اما کیسه ابگرم میذاشت روی شیکمش جوشونده زعفرون میخورد به زور میخوابید بلند میشد میدید خوبه خوبه😁😩 

هی اقای شوهر🤪😂حواست هست دنیامی؟❤
اخه اینا میگن روز اول بخوری خونریزی رو زیادترمیکنه

ببین عزیزم من خودمم روز سوممه

کلا هروقت عادت میشم ک برا این رحمم گرم شه گرمیانه میخورم

روز اول روعن زرد زیاد میخورم چون اروم میکنه و خرما 

درد پری چیزی نیس ک بشه ارومش کرد فقط درد من وقتی خیلییییی شدید میشه ی شیاف استامینفون میزارم رو خودم پتو میندازم چشامو میبندم و خوابم میبره یکی دوساعت بخوابی حالت خوب خوب میشه شیاف خیلی تاثیر داره برا من

اما سعی کن چیزای گرم بخوری ک رحمتم تقویت شه چیزای سردم نخور چای دارچین،زنجفیل،روعن زرد زیاد بخور ک خیلی مقویه

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم