2777
2789

سلام .مامانای عزیز دختر من تازگیا وقتی که میخوابه دست و پاها و شونه و حتی سرشو تکون میده تو خواب .یه حالتی مثل تیک .مثلا انگشت دست و پاش باز و بسته  میشه شونش میپره کسی بوده بچش اینطور باشه؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
استرسی نشده؟

اتقاقا از روزی که مدرسه شروع شده این حرکاتش بیشتر شده 

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم‌بچه ی پر جنب و جوشیه .از ۷ صبح تا ۱۰ شب یه سره  بیداره و در حال جنب و جوش 

پس به خاطر وارد شدن به محیط جدیده، احتمالا استرس اونجا رو داره طفلی

نمیدونم والا .خودمم نگرانم .

بنظرم ببر دکتر تا بهتر راهنماییت کنه

آره حتما میبرم .خواستم‌قبلش بپرسم‌ببینم کسی بوده بچش اینطور باشه یا نه 

حتما ببرش پیش دکتر 

حتما میبرم .

دختر من پارسال کلاس اول بود از استرس زیاد تنگی نفس گرفته بود چقدر بردمش دکتر تا فهمیدن از استرسه بعدا تکرر ادار گرفت دوباره بردم دکتر گفتن از استرسه ولی خدارو شکر گوش شیطون کر امسال فعلا خوبه 

شاید خواب مدرسه و بازی و اینا میبینه من پسرم وقتی در طول روز زیاد میدوِ شب که میخوابه پاهاش همونجوری تکون میده من میگم نگا هنوز داره بدو بدو میکنه

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم.
نگران نباش، باهاش راجع به مدرسه صحبت کن، ازش بخواه برات تعریف کنه و با ذوق و شوق به حرفاش گوش بده. ی ...

باشه عزیزم .ممنون 😍

شاید خواب مدرسه و بازی و اینا میبینه من پسرم وقتی در طول روز زیاد میدوِ شب که میخوابه پاهاش همونجوری ...

اره پسر خواهرمم همینطوره .وقتایی که تو روز فعالیت زیاد داره شبا تو خواب حرکتش زیاد میشه