این دفعه که مشهد رفتم اونقدر زار زدم که هر کسی از کنارم رد میشد میگفت دلت شکسته برای ما هم دعا کن. به امام رضا با صدای بلند گفتم بنده های خدا خوب بلدن دست رد به سینه ادم بزنه تو امام رضایی بلد نیستی این کارو بکنی 😔😭تو واست نشدی وجود نداره که نداره که نداره
اشکال نداره نترس خواهر شوهر من ی صال اقدام بود بعدش یهو حامله شد
اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخوردکاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم. مرسی اه
وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی
اگه که ذخیره تخمدانتو درست گفته باشی برو یه جای معتبر تحت نظر باش.نه دکترای الکی که فقط به فکر پولن.دکتر من بعد از دوسال دارو تحریک تخمک گذاری تازه بره شوهرم آزمایش نوشت فهمیدیم اصلا تو این مدت که من تخمک گذاری خوبی داشتم شوهرم ضعیف بوده.دارم خواهرانه بهت میگم وقتت رو تلف نکن.من خودم ۷ساله اقدام کردم