2777
2789

سلام

من یک ماهو نیمه عقد کردم وقتی میاد خونمون هیچی دستش نمیگیره بیاره یا مثلا با یه شاخه گل خوشحالم کنه

یا ازم بپرسه چیزی احتیاج نداری

حتی شارژم هم خودم میگیرم چند بار گفتم مثلا شارژ ندارم منتظر بودم بگه خودم میگیرم برات ولی انگار نه انگار

شغلش هم تولیدیه کفش دارن خونه و ماشینم داره

بیرونم منو میبره (رستوران و سفره خونه و..)

تو این مدتم یبار مشهد بردتم 

دچار دوگانگی شدم نسبت بهش دارم دیونه میشم  نمیدونم خسیسه یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش با محبت بگو شاید ندونه مثل همسر من ک اوایل نمیدونست دوزاریش کج بود مثلا یه بار گفتم عشقم برام شارژ میگیری یا مثلا یکم پول بهم میگی میخوام فلان چیز و بگیرم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

شایدم بلد نیست فکر میکنه لازم نداری و پدرت تامینت میکنه

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
شایدم بلد نیست فکر میکنه لازم نداری و پدرت تامینت میکنه

نیازی ندارم واقعا  تا الان خانوادم تامین کردن این مدتم عقدم روش

اما من مسئله مسئولیت پذیری رو میگم 

خیلی فکرم درگیرش شده

تو عقد هزینه شما با ایشون نیست یعنی اگرم انجام بده از رو محبته

ولی دیگه یه شارژو یه هدیه نشون میده ایشون خیلیییی خسیسه 

زندگی با همچنین آدمی خیلی سخته ها

سلامتی همه مامانا و تو دلیاشون صلوات😍
تو عقد هزینه شما با ایشون نیست یعنی اگرم انجام بده از رو محبته ولی دیگه یه شارژو یه هدیه نشون می ...

مثلا شهریور برام تولد گرفت  اودکلون برام خرید با کیک و شام و این چیزا    یا برای خونمون یخچال عالی سفارش داد ک قیمتش پنجاه تومنه

از یه طرفم اینارو میبینم میگم شاید خسیس نیست   شاید من توقعم بالاس

اما این کارایی ک گفتمو انجام نمیده

نیازی ندارم واقعا  تا الان خانوادم تامین کردن این مدتم عقدم روش اما من مسئله مسئولیت پذیری رو ...

خب ادما ک همیشه نباز ندارن ... ولی باید بندازی رو دوشش تا اخلاقاش و مسولیت پذیریش دستت بیاد

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️