2777
2789
عنوان

کیا چشماشون ضعیفه؟

278 بازدید | 21 پست

سلام این اولین تاپیک من تو نی نی سایت هست من یه دختر ۱۶ ساله ام. چشمام ضعیفه اصلا نمیتونم بدون عینک باشم از طرفی هم از عینک متنفرم.

کیا چشماشون رو عمل کردن؟ لطفا از تجربه هاتون بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا زوده منم همسن تو بودم دکترم گفت تا25 باید صبر کنی تا چشات ثابت شه بعدش باید ببینن قابلیت عمل رو داری یا نه

هر چند من 27 سالم شده ولی بازم چشام هی ضعیف میشه😖

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

میفهممت

منم متنفرم از عینک گ چاره ی دیگه ای ندارم

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
آخه گفتین اگه به چشمت بیوفته  من شنیدم ضرر داره طولانی مدت  میدونین هزینه اش چقدره؟؟

بعضی ها چشماشون قرمز میشه نمیتونن استفاده کنن بعضی هام نه خیلی راحتن مشکلی ام ندارن

بستگی به نوعش داره ۲۵۰هستش سالانش

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
خیلی بده😔😔😔 شما چرا عمل نمیکنی؟

19 سالمه

هم میترسم هم پولش زیاده هم دندونام اولویت داره

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍