امافقط آخرین پیامی که فرستاده بودم وآی نشده بود اصلانبوداونجا
این یعنی چی؟
آیااون شخص پیاممو خونده؟ازکجابفهمم؟چراپاک شده؟
وقتی همه چیزنشانه ی وجودزیبای توست وهرنفَسم وتپش قلبم به اذن واراده ی توست گناه ونافرمانی ازمن چرا؟!!وقتی ازرگ گردن به من نزدیکتری وازخودم به من عاشقترچون خالقمی ترس ازغیرتوچرا؟!!وقتی همه میگذارندم تنهادرقبرمیروندپی زندگیشان وفقط تو برایم میمانی دل بستن به غیرتوچرا؟!!تنهاتولایق عشق هستی ای محبوب من که چون یکی هستی بی نهایتی وچون بی نهایتی بی نیازوبدون حب وبغضی وکسی همتای قدرت،عظمت وزیبایی تونیست.(معنی قل هوالله احد....یعنی اینها)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
احتمال داره خونده باشه چون ميشه يه كاري كني كه پيامو كه بخوني تيكش ابي نشه
چه کاری؟چرااصلاپیامم نیست؟
میشه اون حذف کنه؟
وقتی همه چیزنشانه ی وجودزیبای توست وهرنفَسم وتپش قلبم به اذن واراده ی توست گناه ونافرمانی ازمن چرا؟!!وقتی ازرگ گردن به من نزدیکتری وازخودم به من عاشقترچون خالقمی ترس ازغیرتوچرا؟!!وقتی همه میگذارندم تنهادرقبرمیروندپی زندگیشان وفقط تو برایم میمانی دل بستن به غیرتوچرا؟!!تنهاتولایق عشق هستی ای محبوب من که چون یکی هستی بی نهایتی وچون بی نهایتی بی نیازوبدون حب وبغضی وکسی همتای قدرت،عظمت وزیبایی تونیست.(معنی قل هوالله احد....یعنی اینها)
Setting-> account-> privacy-> read receipts نه اون نميتونه حذف كنه. شايد چون واتس اپت ...
آخه بقیه پیامام بهش وبه دیگرا همه هست
فقط آخریاکه دوتابودنیست